Fenerbahçe'de Mert Hakan gerçeği! Galatasaray'a gitmedi ama...
02.11.2020

1/19
Alternatifli kadrosuyla Süper Lig takımları arasında Fenerbahçe ön planda bulunuyor. Transfer döneminin en çok konuşulan ismi Mert Hakan ile ilgili detay dikkat çekti.

Fenerbahçe’de kurulan geniş kadro Süper Lig’de fark yaratsa da, kenarda bekleyen yıldızların varlığı da ayrı bir zenginlik olarak göze çarpıyor.

2/19
30 kişilik kadroda birbirinden deneyimli ve önemli oyunculara sahip olan sarı-lacivertlilerde transfer döneminin parlayan yıldızları bile kulübede oturuyor.

3/19
Sezonun ilk haftasından bu yana ideal bir 11 arayışındaki Teknik Direktör Erol Bulut, bir yandan da geçici rotasyonlar uygulayarak tüm öğrencilerini formda tutmaya çalışıyor.

4/19
Ayrıca kadrodaki mutluluğu sağlamak için de çaba harcanıyor.

5/19
Sezon başında Galatasaray yerine Fenerbahçe’yi tercih eden Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor’dan ayrılan Filip Novak ve Beşiktaş’a gitmeyip sarı-lacivertli formayı giyen Nazım Sangare sıralarını bekliyor.

6/19
Çekya Milli Takımı’ndaki Novak ile A Milli Takımımız’a çağrılan Mert Hakan ve Nazım Sangare şans bulmayı hedefliyor.

7/19
Ancak sol bek, sağ bek ve orta sahada yer alan Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Ozan Tufan bu sezonun formda isimleri olarak öne çıkıyor.

8/19
Ayrıca bu 3 tecrübeli oyuncu, aynı zamanda takımın kaptanlıkları yapan isimler... 40 haftalık lig maratonunda mutlaka şans bulacağı belirtilen Mert Hakan, Novak ve Sangare gibi yıldızlar, yedek kalmalarına rağmen profesyonelce davranıp, antrenmanlarda her zaman çalışkan bir görüntü çiziyor.

9/19
Novak bu sezon ligde sadece 2 maçta 40 dakika oynarken, Mert Hakan 5 maçta 80 dakika süre aldı. Nazım Sangare de sadece Göztepe deplasmanında 90 dakika forma giydi.

10/19
Hepsi formdaydı

Taraftarların da merakla beklediği Novak, Mert Hakan ve Nazım Sangare geçen sezonun yıldızları olmuştu.

11/19
Novak, Trabzonspor’da sol bek olmasına karşın ligde 7 gol, 1 asistle oynamıştı. Nazım Sangare de Antalyaspor sağ bekinde son 2 sezonda 55 lig maçında 3 gol, 6 asist yapmıştı.

12/19
Özellikle Sivasspor’da geçen sezon parlayan Mert Hakan Yandaş da 32 lig mücadelesinde 6 gol, 4 asistle dikkat çekti.

13/19
Forvet de kalabalık

Sarı-lacivertlilerde geniş kadroda forvet hattı da bir hayli kalabalık duruyor. Tam 5 farklı isim forvette yer alabiliyor. Sezonun flaş transferi Samatta, formaya yakın duruyor.

14/19
Ancak geçen sezon Alanyaspor’da ligde 22 gol, 1 asistle oynayan Cisse kenarda bekliyor.

15/19
Kemal Ademi de 3. alternatif oluyor. Kasımpaşa’da geçen sezon 11 gol, 4 asist yapan Mame Thiam da şans arıyor.

16/19
Antalyaspor’da 5 gol, 1 asiste imza atan Sinan Gümüş de forvette forma giyebiliyor. Enner Valencia da forvet oynayabilen diğer isim...

17/19
Orta saha fişek gibi

Kadrodaki diğer zengin bölge orta saha.. Sarı-lacivertlilerde 34 yaşındaki Jose Sosa ve 33 yaşındaki Luiz Gustavo tecrübeli isimler olarak öne çıkıyor.

18/19
Sezonun formda ismi Ozan Tufan, PAOK’tan transfer edilen Dimitris Pelkas ve Sivasspor’dan gelen dikkat çeken isim Mert Hakan Yandaş bulunuyor.

19/19
Genç yetenekler Ferdi Kadıoğlu ile Ömer Faruk Beyaz da gelecek vaat ederken, Tolga Ciğerci alternatifler arasında yer alıyor.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.