Erol Bulut'tan motivasyon konuşması! "Bir olursak her engeli aşarız"
01.11.2020

1/6
Süper Lig'in geride kalan 6 haftalık diliminde 14 puan toplayan Fenerbahçe, seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Sarı-lacivertli takımın hocası Erol Bulut, takımla yaptığı toplantıda, “Kolay maç yok. Ama biz bir oldukça aşamayacağımız engel de yok“ sözleriyle takımını motive etti.

2/6
Yaz transfer döneminde alınan 18 futbolcunun ardından Süper Lig'de son 7 sezonun en iyi başlangıcını elde eden Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut, takımla bir toplantı gerçekleştirdi.

3/6
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Bulut, “Hedefe adım adım ilerleyeceğiz. İyi bir başlangıç yaptık ama camianın beklentilerini karşılamak için çok daha fazlasını yapmak zorundayız“ dedi.

4/6
İlk 4 haftada aldıkları 8 puanının kıymetine vurgu yapan Bulut, “Yeni kurulan bir takım olarak milli araya yenilmeden girdik. Ancak şimdi ikinci ara öncesi 12 puan hedefini tutturmamız gerek“ sözleriyle Antalya ve Konya maçlarında kayıp istemediğini belirtti.

5/6
LİDERLİĞİ ALACAĞIZ

Milli aradan sonra Alanyaspor'dan liderliği alacaklarını vurgulayan tecrübeli antrenör, “Asıl tempomuzu millî aradan sonra ortaya koyacağız“ diyerek takımından beklentisinin çok daha yüksek olduğunun altını çizdi.

6/6
KOLAY MAÇ YOK

“Her şey planlarımız doğrultusunda ilerliyor“ diyen Erol Hoca, “Üstüne koyarak daha iyiye gideceğiz. Kolay maç yok. Ama biz bir oldukça aşamayacağımız engel de yok“ sözleriyle takımına duyduğu güveni dile getirdi.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.