Emre Belözoğlu durmuyor! Fenerbahçe'nin yeni hedefi ortaya çıktı...
31.10.2020

1/10
Sezon öncesi tam 18 yeni oyuncuyu takıma katarak adeda Fenerbahçe'yi baştan yaratan Sarı Lacivertliler'de yeni transfer hedefi ortaya çıktı.

2/10
Sezon öncesi Mert Hakan Yandaş, Jose Sosa, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Samatta ve Valencia gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de transfer hareketliliği devam ediyor.

3/10
Transfer sürecinin son günlerinde Perotti ve Pelkas'ı da kadrosuna katan Fenerbahçe, takımın sorunlu bölgesi olarak nitelendirilen stoper mevkiine de 2 transfer yaptı.

4/10
Tisserand ve Lemos'u renklerine bağlayan Fenerbahçe, Süper Lig maçlarında bu ikiliyi ilk 11'de sahaya sürerken, bir defans oyuncusunun daha transfer edilmesi için çalışmalar başladı.

5/10
Geçtiğimiz gün Fenerbahçe ile olan birlikteliğini attığı imzayla resmiyete döken Emre Belözoğlu, yeni hedefini belirledi.

6/10
Lige flaş bir başlangıç yapan ve 14 puanla Alanyaspor'un ardında ikinci sırada yer alan ve hücum hattı ile dikkat çeken sarı-lacivertlilerin Ocak ayında savunma hattını daha da güçlendirmeyi planladığı öğrenildi.

7/10
Yeni Asır'ın haberine göre, Kanarya, yaz transfer döneminde transfer etmek için uğraştığı Roma'dan Juan Jesus için girişimde bulunmayı planlıyor.

8/10
29 yaşındaki stoperin sözleşmesi Haziran ayında sona ererken Fenerbahçe'nin uygun bir bonservis bedeli ile oyuncuyu kadrosuna katmayı hedeflediği bildirildi.

9/10
Sezon başında transfer edilen Lemos'un bir türlü istenen düzeye gelememesi Serdar Aziz'in de eski formundan uzak oluşu sebebi Jesus transferinin gerçekleşmesi sürpriz sayılmayacak.

10/10
5 sezondur Roma forması giyen Juan Jesus, Temmuz ayında Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmiş ancak beklenen anlaşma gerçekleşmemişti.


Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Leonardo Bonucci'den Fenerbahçe ve Jose Mourinho sözleri

Arrow

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci için son karar...

Arrow

Mourinho tahtaya ilk onların adını yazdı: 3 isim..

Arrow

8 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.