Fenerbahçe'de Vedat Muriqi şaşkınlığı! Lazio'da ilk maçının ardından...
28.10.2020

1/19
Sezon başında Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan Kosovalı oyuncu hakkındaki gerçek ortaya çıktı.

2/19
Vedat Muriqi, sancılı geçen bir sürecin ardından 17.5 milyon euro + bonuslar karşılığında İtalyan ekibi Lazio'nun yolunu tutmuştu.

3/19
İtalya'ya adınımı atar atmaz çizme basınında büyük ses getiren transfer günlerce manşetlerden düşmemişti.

4/19
İtalya'daki ilk günlerinde koronavirüse yakalanan ve antrenmanları kaçıran futbolcu, virüsü atlattıktan sonra çıktığı ilk maçta İtalyanları büyülemiş, 30 dakika forma giydiği mücadelede Lazio'nun en çok konuşulan ismi olmayı başarmıştı.

5/19
İstanbul'dan ayrılırken Fenerbahçe'nin kasasına 17.5 milyon euro girdi sağlayan oyuncu, Sarı Lacivertlilerin son yıllarda tek seferde aldığı en yüksek bonservis bedelini eski takımının hanesine yazdırdı.

6/19
Sezon başında kadrosuna kattığı 18 yeni futbolcuyla transferin şampiyonu olan Fenerbahçe, Vedat Muriqi sayesinde oyuncu satışında da Süper Lig'deki 21 kulüp arasında zirvede yer aldı.

7/19
Son yıllarda oyuncu satışlarında ciddi rakamları kasasına koyan Fenerbahçe'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği transferlerde kazandığı en yüksek miktarla listenin zirvesindeki isim ise Sarı Lacivertlileri şaşırttı.

8/19
İşte Fenerbahçe'nin en yüksek bonservis bedeli ile gönderdiği 11 futbolcu...

9/19
11. Luis Nani > Valencia

Manchester United kariyerinin ardından Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen Luis Nani, daha sonra 8.5 Milyon Euro'ya İspanyol kulübü Valencia'ya satılmıştı.

10/19
10. Emmanuel Emenike > Spartak Moskova

Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde inişli çıkışlı grafiğiyle dikkat çeken yıldız futbolcu 10 Milyon Euro karşılığında Rusya ekibi Spartak Moskova'ya transfer olmuştu.

11/19
9. Giuliano > Al Nasr

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Süper Lig'de başarılı işlere imza atan futbolcu, 10.5 Milyon Euro karşılığında Al Nasr kulübüne satılmıştı.

12/19
8. Josef de Souza > Al Ahli

Fenerbahçe' formasıyla Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Brezilyalı futbolcu 12 Milyon Euro karşılığında Suudi Arabistan'ın yolunu tutmuştu.

13/19
7. Nicolas Anelka > Manchester City

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Nicocas Anelka, Fenerbahçe'de top koşturduktan 12 Milyon Euro karşılığında İngiliz ekibi Manchester City'nin yolunu tutmuştu.

14/19
6. Jay Jay Okocha > PSG

Oynadığı dönemde performansıyla Avrupa kulüpelerinin dikkatini çeken futbolcu 12.4 Milyon Euro karşışığında PSG'nin yolunu tutmuştu.

15/19
5. Simon Kjaer > Sevilla

Fenerbahçe'nin defans mevkiinde en yüksek bonservisi elde ettiği transferde Danimarkalı oyuncu 12.5 Milyon Euro karşılığında İspanyol ekibi Sevilla'nın yolunu tutmuştu.

16/19
4. Moussa Sow > Al Ahli

Aziz Yıldırım yönetimindeki Fenerbahçe'de başarılı performans sergileyen forvet 16 Milyon Euro'ya Birleşik Arap Emirlikleri'nin yolunu tutmuştu.

17/19
3. Eljif Elmas > Napoli

Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından biri olan Makedonyalı futbolcu 16 Milyon Euro karşılığında İtalyan ekibi Napoli'nin yolunu tuttu.

18/19
2. Vedat Muriqi > Lazio

Fenerbahçe formasıyla Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Vedat Muriqi, uzun süren transfer görüşmeleri sonrasında 17.5 Milyon Euro karşılığında Lazio'ya transfer oldu.

19/19
1. Elvir Baljic > Real Madrid

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla o dönem Avrupa devlerinin dikkatini çeken oyuncu, 21 Milyon Euro bedelle Real Madrid'e transfer olmuştu.


İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.