Devre arası konuşması ortaya çıktı! İşte Gökhan Gönül'ün o sözleri
27.10.2020

1/12
Trabzonspor'a karşı devre arasına 1-0 geride giren Fenerbahçe, ikinci yarıda 21 dakikada 3 gol birden buldu ve maçı çevirmeyi başardı. Sarı-lacivertlilerde devre arasında Gökhan Gönül'ün yaptığı konuşma da ortaya çıktı.

2/12
Bu sezon yaptığı flaş transferlerle şampiyonluktaki iddiasını gösteren Fenerbahçe, Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor'u sahasında 3-1 mağlup etti.

3/12
İLK YARI İŞLER ÇIKMAZA GİRDİ

İlk 45 dakikada pozisyon üretmekte güçlük çeken sarı lacivertli takım üçüncü bölgede de üretkenlik gösteremeyince işler çıkmaza girdi. Jose Sosa kırılgan maçlarından birini oynarken mücadeleye adapte olmakta bir hayli güçlük yaşadı.

4/12
Bu noktada teknik direktör Erol Bulut'un maçı kazandıran hamlesi geldi. Bulut, Sosa'yı ilk devrenin bitimiyle oyundan alırken Papiss Cisse'yi hücumda görevlendirdi.

5/12
HAMLELER İŞE YARADI

Sosa hamlesiyle birlikte Samatta sol kanada, Pelkas forvet arkasına, Ozan Tufan da Arjantinli'nin yerine 8 numara bölgesine geçti. Fenerbahçe ikinci yarıda üstün bir futbolla bordo mavili rakibine üç gol attı.

6/12
LEMOS İLE SOSA ANLAŞMAZLIK YAŞADI

Fenerbahçe'de bu değişiklikler olumlu etki yaparken Sosa değişikliği hakkında konuşan teknik patron Erol Bulut, “Maça iyi başladık, baskılı başladık, pozisyonlar yakaladık ama golü yapamadık. Lemos ile Sosa arasında bir anlaşmazlık oldu, golü yedik ve dağıldık. İkinci yarıda yaptığımız direkt değişiklikler etkili oldu, daha fazla hücum yapmak istedik“ dedi.

7/12
Erol Bulut ayrıca “Soyunma odasında birkaç sözümü takımı ikinci yarıda kendine getirdi...“ ifadelerini kullandı. Soyunma odasındaki o sözler ve diğer detaylar da ortaya çıktı.

8/12
GÖKHAN GÖNÜL DEVREYE GİRDİ

Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe'de kötü geçen ilk 45 dakika sonrası oyuncular kendi aralarında yapılan hataları tartıştı.

9/12
CANER HAREKETSİZLİKTEN YAKINDI

Caner Erkin, maç esnasında olduğu gibi devre biterken de hücumdaki hareketsizlikten yakındı.

10/12
GUSTAVO VE GÖKHAN BAŞI ÇEKTİ

Luiz Gustavo arkadaşlarını yüksek sesle motive etmeye çalışırken Gökhan Gönül de takımı ayağa kaldırmaya çalıştı.

11/12
MAÇI ÇEVİRMEMİZ GEREK BEYLER

Kaptan Gökhan Gönül pozisyon vermeyip maçı çevirmeleri gerektiğini ifade ederken Trabzonspor maçının önemine vurgu yaptı. Yapılan konuşmaların ardından kenetlenen Fenerbahçeli oyuncular maçı geriden gelerek kazanmayı başardı.

12/12
Erol Bulut'un motivasyon konuşmasıyla ikinci yarıya çıkan sarı lacivertliler, oyun şablonundaki değişikliklerle beraber mücadeleden 3-1 üstün ayrılarak 6 maç sonunda puanını 14'e yükseltti.


İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow

9 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.