Mesut Özil için 4 seçenek var! Fenerbahçe...
23.10.2020

1/7
Fenerbahçe'nin uzun süredir transferi için peşinde olduğu Mesut Özil, Arsenal'in Premier Lig yönetimine gönderdiği 25 kişilik kadrosunda yer almamıştı. Bunun ardından Mesut'un izleyeceği yol haritası için 4 seçenek olduğu belirtildi. İşte o seçenekler...

2/7
YOLU INTER'E DÖNEBİLİR

Mesut Özil'in peşine kısa süre önce Inter düştü. İtalyan kulübünün yetkilileri şu anda oyuncunun kulübünden ayrılıp ayrılmayacağına dair ihtimalleri göz önünde bulunduruyor ve doğru zamanda transfer için düğmeye basacak. Öte yandan teknik direktör Antonio Conte'nin henüz Mesut'u kadrosuna görmek isteyip istemediği bilinmiyor.

3/7
DC UNITED İHTİMALİ

Yıldız oyuncunun gelecek senaryolarından biri de Amerika'ya gitmek olduğu ifade ediliyor. Daha önce Wayne Rooney, Henry, Ibrahimovic, Lampard, Kaka, David Villa ve Andrea Pirlo'nun da formasını giydiği United, Mesut için yeni bir pencere olabilir.

4/7
ALEXIS SANCHEZ FORMÜLÜ

Arsenal, Mesut'un yıllık yaklaşık 20 milyon euro kazanmasından dolayı oyuncusunu elinden çıkartmak istiyor. Mesut'a bu ücreti verecek çok fazla kulüp yok. Bu sebeple daha önce Manchester United'ın Sanchez'i yıllık ücretinin yarısını ödemek kaydıyla Inter'e kiralaması gibi, Arsenal de Mesut'u başka bir kulübe kiralayabilir.

5/7
AİLE FENERBAHÇE DİYOR

Mesut Özil'i Fenerbahçe'nin çok istediği biliniyor. Yıldız ismin annesinin Fenerbahçe taraftarı olduğu ifade edilirken, eşi Amine Gülşe'nin de Türkiye'de yaşamak istediği kaydedildi. Daha önce Beşiktaş'ta forma giyen Elneny de, eski takım arkadaşının koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu verdiği röportajda itiraf etmişti.

6/7
FENERBAHÇE PARAYI ÖDEYEBİLİR

Geçmişte Premier Lig'in unutulmaz golcüleri arasında bulunan Robin Van Persie'yi de transfer eden Fenerbahçe'nin, Hollandalı stara yaklaşık 5 milyon euro vermişti. Sarı-lacivertlilerin Mesut'u da alabileceği aktarılıyor.

7/7


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.