Pelkas golünü attı, Yunanistan sallandı
19.10.2020

1/15
Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Göztepe'yi 3-2 yendi. Sarı lacivertlilerin yeni transferi Dimitris Pelkas’ın sarı-lacivertli forma ile çıktığı ilk maçında fileleri havalandırması, ülkesi Yunanistan’da geniş yankı uyandırdı.

2/15
Süper Lig'de 5. hafta heyecanı tüm hızıyla bu hafta sonu da devam etti. Kadrosuna kattığı isimlerle transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe, dün gece Göztepe'ye konuk oldu.

3/15
Erol Bulut yönetiminde İzmir ekibiyle karşı karşıya gelen sarı lacivertliler sahadan 3-2 galip ayrıldı ve liderlik koltuğuna oturdu. Fenerbahçe'nin golleri Sosa, Pelkas ve Serdar Aziz'den gelirken, Göztepe'nin gollerini Guilerme kaydetti.

4/15
Sarı Kanaryalar’ın PAOK’tan transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, İstanbul’a gelerek kendisini yeni takımına bağlayan sözleşmeyi imzalamasının ardından yeniden milli takıma katılmak için ülkesine dönmüştü.

5/15
PAOK’un kaptanı olan ismin Fenerbahçe’ye transfer olması kadar, milli arada yaşanan bir başka gelişme daha ülkesinde gündemi meşgul etti.

6/15
Atina-İstanbul arası uçuşlarda pandemi nedeniyle yaşanan kısıtlı hal nedeniyle sarı-lacivertlilerin özel uçak göndertip Pelkas’ı aldırdığı haberleri ses getirdi.

7/15
Kosova maçıyla birlikte yaşanan bu gelişmenin ardından Dimitris Pelkas’ın ayağının tozuyla İzmir’de çıktığı maçta Göztepe filelerini sallaması, futbolcunun Yunanistan’da yeniden gündemi meşgul etmesini sağladı. Yunan basınında şu satırlara yer verildi:

8/15
SDNA: Pelkas Fenerbahçe’deki ilk maçında bir kafa golü kaydetti. Yeni takımının formasıyla çıktığı ilk karşılaşmada fileleri havalandırdı.

9/15
ENIKOS: Dimitris Pelkas Türkiye’de gollü bir açılışa imza attı. Eski PAOK kaptanı kilit bir rolde oynadı, en iyi şekilde başlangıcı yaptı.

10/15
INPAOK: Dimitris Pelkas Fenerbahçe formasıyla ideal açılışı yaptı. PAOK’lu eski futbolcu Göztepe maçına ilk 11’de başladı ve golünü attı.

11/15
METROSPORT: Eski PAOK’lu oyuncu sadece ilk 11’de başlamadı, aynı zamanda ilk golünü de atmayı başardı. Bulut’un takımı 3-2 kazandı.

12/15
GAZZETTA: Fenerbahçeli Pelkas’tan gollü başlangıç. Fenerbahçe’de golle buluşması sadece 51 dakikasını aldı, kafayla golünü attı.

13/15
SPORT24: Fenerbahçe’ye imza attıktan sayılı günler sonra sahaya çıktığı Bulut’un takımındaki ilk maçında golünü kaydetti, hem de kafayla attı.

14/15
GALANO LEFKO: Pelkas ilk karşılaşmasında çaktı. İlk golünü atması sadece 51 dakika sürdü, iyi bir başlangıç yaptı.

15/15
ONSPORTS: Dimitris Pelkas, yeni takımı Fenerbahçe’de hesabı açtı. İlk maçında gollü bir başlangıç yaptı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.