Mehmet Ekici'nin yeni adresi belli oldu! Galatasaray derken...
14.10.2020

1/12
Fenerbahçe'ye gelmek için Trabzınspor'da 6 ay kadro dışı kalmaya razı olan Mehmet Ekici, sarı-lacivertlilerde istenilen performans düzeyine bir türlü ulaşamayınca sezon başında kulüpsüz kaldı. “Belhanda ayrılırsa Galatasaray'a gideceğim“ diyen tecrübeli futbolcunun yeni durağı belli oldu. İşte Mehmet Ekici ile ilgili son gelişmeler...

2/12
Yeni sezonda tek hedef şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Fenerbahçe'de tam 18 oyuncu transfer edilmişti.

3/12
Yeni teknik direktör Erol Bulut ve hala resmen açıklanmasa da sportif direktörlük görevine gelen, birçok transfer de imzası olan Emre Belözoğlu tüm kararları veren isimler oldu.

4/12
Süper Lig'den Mert Hakan, Sosa, Gökhan Gönül, Caner, Novak gibi yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de birçok isimle de yollar ayrıldı.

5/12
Sözleşmesi sona eren Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici ile yola devam etmeyen sarı lacivertli ekip, Tolgay Arslan, Mevlüt Erdinç ve Alper Potuk ile de karşılıklı sözleşme feshiyle yollarını ayırdı.

6/12
Hasan Ali Kaldırım Başakşehir'e, Alper Potuk Ankaragücü'ne, Mevlüt Erdinç Karagümrük'e ve Tolgay Arslan Udinese ile sözleşme imzalamıştı. Mehmet Ekici ise Süper Lig'den hiçbir takım ile anlaşamadı.

7/12
Süper Lig'den Ankaragücü, Denizlispor ve Galatasaray ile anılan Mehmet Ekici transfer döneminin bitmesiyle kulüpsüz kaldı. Son günlerde sarı kırmızılı takımla ilgili açıklamalarda bulunan Ekici şunları söylemişti.

8/12
Tecrübeli orta saha oyuncusu Galatasaray'dan haber beklediğini ve Belhanda Galatasaray'dan ayrılırsa sarı kırmızılı takıma transfer olacağını söylemişti.

9/12
Bu gelişmelerin ardından transfer tahtası kapanınca Ekici kulüpsüz kaldı. Bu sebeple 30 yaşındaki futbolcuya Rusya yolu gözüktü.

10/12
Takvim'in haberine göre, tecrübeli yıldızın menajerinin şu anda 2-3 Rus kulübü ile resmen görüşme yaptığı belirlendi.

11/12
Rusya'da transfer dönemi 17 Ekim tarihinde sona ereceği için pazarlıkların kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor.

12/12
Kaynak: Sabah


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.