Şenol Güneş 11'i belirledi! Rusya karşısında...
11.10.2020

1/10
Almanya karşısında oldukça iyi bir performans sergileyen millilerimiz, UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda üçüncü maçına Rusya karşısında çıkıyor. Kırmızı-beyazlılarda teknik direktör Şenol Güneş, sahaya süreceği 11'i belirledi. İşte Türkiye'nin muhtemel Rusya maçı 11'i...

2/10
UEFA Uluslar Ligi B Grubu'nda yer alan Türkiye üçüncü maçında bu akşam deplasmanda Rusya ile karşılaşıyor. Başkent Moskova'daki VTB Arena'da oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

3/10
Ay-yıldızılar, grubunda daha önce Macaristan'a Sivas'ta 1-0 yenilirken, Sırbistan ile rakip sahada golsüz berabere kalmıştı. Rakip Rusya ise 6 puanla lider. Macaristan 3 puanla ikinci sırada yer alırken, Türkiye ve Sırbistan'ın 1'er puanları bulunuyor.

4/10
SLOVEN JUG YÖNETECEK

Hazırlık maçında Almanya'ya karşı 3 kez geri düşmesine rağmen maçtan 3-3 ile ayrılan ay-yıldızlılar, güçlü rakibine kök söktürdü. 'Bizim Çocuklar' Rusya maçında galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Kritik müsabakayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan hakem Matej Jug yönetecek.

5/10
Grubun diğer maçında ise Sırbistan sahasında Macaristan'ı konuk edecek. Milliler, 14 Ekim'de Türk Telekom Stadyumu'nda gruptaki 4. maçında Sırbistan'ı ağırlayacak.

6/10
KAZANMAK İSTİYORUZ

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Rusya'nın güçlü bir takım olduğunu ve soğuk bir havada maça çıkacaklarını söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, “İlk iki maçta 1 puanda kalmak bizim için de sürpriz oldu. Eylül ayına göre daha iyi durumdayız. Takımlarımız pandeminin gölgesinde çalışıyor. Kasım ayındaki Rusya karşılaşmayı, Galatasaray'ın stadında, İstanbul'da oynanacak. İstanbul dışındaki kentleri de düşünüyorduk ama pandemi olunca zor oldu. Taraftar olmayınca anlamı olmuyor. Takımıma güveniyorum. Sahada en iyisini veren ve son düdüğe kadar mücadele edecek oyuncu grubuna sahibiz“ diye konuştu.

7/10
CHERCHESOV: RAKİP ÇOK GÜÇLÜ

Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Türkiye maçı öncesi futbolcularımızın performansını övdü. Türkiye'nin Almanya maçı hakkında konuşan Cherchesov, “Karşımızda Türkiye gibi güçlü bir rakibimiz var, odaklanmış durumdayız. Eylül ayına kıyasla Türkiye'nin bugün daha iyi olduğunu düşünüyorum. Almanya'ya 3 gol attılar. Kadroda rotasyon olmasına rağmen bu çok zor bir şeydir“ dedi.

8/10
FERNANDES'TE KORONA ÇIKTI

Rusya Milli Takımı'nın sağ beki Mario Fernandes'in koronavirüs testi pozitif çıktı. 30 yaşındaki CSKA Moskovalı futbolcu dışında bir probleme rastlanmadı. Semptom göstermeyen Fernandes kadrodan çıkarılırken oyuncu takımdan izole edildi.

9/10
MUHTEMEL 11'LER

Rusya: Shunin, Cheryshev, Semenov, Kudryashov, Karavaev, Ozdoev, Gazinsky, Ionov, Miranchuk, Kuzyaev, Dzyuba.

10/10
Türkiye: Mert, Zeki, Çağlar, Merih, Umut, Ozan, Hakan, Cengiz, Efecan, Kenan, Burak


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.