Ferdi Kadıoğlu'ndan sürpriz gelişme! Milli takım...
09.10.2020

1/10
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu Hollanda formasıyla milli arada parlarken, bu performansının yakın takip altına alındığı ortaya çıktı.

Ronald Koeman’ın apar topar Barcelona’nın başına geçmesinin ardından Hollanda A Milli Takımı’nın başına Frank de Boer getirildi.

2/10
Deneyimli teknik adam Portakallar’ın başında ilk maçına geçtiğimiz günlerde Meksika karşısında çıktı. Amsterdam’daki hazırlık karşılaşmasında gelen tek gollük yenilgiyle hayal kırıklığı yaşadı.

3/10
Kendi takımını yaratma çabasındaki Frank de Boer, bu karşılaşmada elindeki oyuncu grubunu tanımaya çalıştı. Bazı isimlerin performansından memnun kalırken, bazılarından ise memnun kalmadı.

4/10
Hollanda teknik direktörünün, genç milli futbolcuları önümüzdeki süreçte A takıma alarak takviyeler yapması bekleniyor. Bu yüzden genç milli takımların karşılaşmalarını dikkatli bir şekilde izleyerek futbolcu bakıyor.

5/10
Hollanda U21 Milli Takımı’nın dün Cebelitarık’ı farklı mağlup ettiği mücadele de bunların arasında yer aldı. Frank de Boer karşılaşmada, buradan A milli takıma gelebilecek olası oyuncuları dikkatle izledi.

6/10
Karşılaşma da şık bir gol atan ve Hollanda genç milli takımının iyileri arasında yer alan Ferdi Kadıoğlu da De Boer’in takibindeki isimler arasındaydı. Sarı-lacivertli futbolcu maç boyunca başarılı bir oyun sergiledi.

7/10
Hollanda’nın tüm alt yaş kategorilerindeki milli takımlarda forma giyen Ferdi Kadıoğlu, a milli takım tercihiniyse henüz yapmadı. Hem Hollanda hem de Türkiye’de a milli seviyesinde oynama uygunluğu bulunan oyuncu ile ilgili Şenol Güneş şunları söylemişti:

8/10
“Biz Ferdi’ye davetimizi yaptık. Ancak Ferdi’nin tereddütleri var. Nerede oynayacağım, nasıl yapacağım şeklinde.”

9/10
Ronald Koeman da Barcelona’nın başına geçmeden önce oyuncunun durumunu takip ediyordu. Ferdi Kadıoğlu beğendiği genç isimler arasında olan Koeman, genç futbolcu ile ilgili özellikle Fenerbahçe’de teknik direktörlük yapan kardeşi Erwin Koeman’dan bilgi toplamıştı.

10/10
Fenerbahçe’de geçen sezona damga vuran 21 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu sezonu 6 gol 5 asistle tamamlamıştı, bu sezon ise ligde 3 maçta forma giydi ancak skora katkı yapamadı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.