Fenerbahçe'de Erol Bulut'tan flaş karar! Yıldız isimle yollar ayrılıyor...
09.10.2020

1/9
Takıma katılanlar sonrası kadrosu genişleyen Fenerbahçe'de iki yıldızın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut iki isimle ilgili kararını verdi.

2/9
Yeni sezon için takımda büyük bir değişikliği giden Fenerbahçe, transfer dönemini en başarılı kapatan kulüp oldu. Nokta transferler için büyük çaba sarf eden sarı-lacivertli kulüpte, Başkan Ali Koç ile kurmayları yoğun mesai harcadı.

3/9
Transferin son saatlerine kadar mesaisi bitmeyen Fenerbahçe'de 18 yeni isim kadroya dahil edilirken 14 isimle ise yollar ayrıldı.

4/9
Fenerbahçe'deki futbolculuk kariyerini noktalayan Emre Belözoğlu, kulüpteki yeni görevi ile tarihe geçti. Aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra sportif direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu, transfer sürecinde büyük çaba sarf etti.

5/9
18 yeni oyuncunun takıma katılmasında etkin rol üstlendi. En son 1993-94 sezonunda 17 oyuncu ile en çok transferi yapan kulüp olan Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda kendi rekorunu egale etti. Yapılan transferlerle sportif direktör Emre Belözoğlu da yeni göreviyle tarihe geçti.

6/9
Takıma katılanlar sonrası kadrosu genişleyen Fenerbahçe'de iki yıldızın geleceği merak konusu oldu. Teknik direktör Erol Bulut iki isimle ilgili kararını verdi.

7/9
Fenerbahçe'de transfer döneminde yüksek maaşı nedeniyle takımdan gönderilmek istenen Garry Rodrigues ile kadroda düşünülmeyen Dirar takımda kalmıştı.

8/9
Her iki futbolcunun da lisansı çıkarılmasına rağmen Erol Bulut'un öncelikleri arasında yer almıyorlar.

9/9
ITTI Saudi Club'ın haberine göre Garry Rodrigues, önümüzdeki hafta yeni sezon hazırlıkları için Al-Ittihat kulübüne geri dönecek. Sağ bek ve açıktaki rekabet nedeniyle ise Dirar, hocanın planları arasında yer almıyor.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.