Yer yerinden oynayacak! Fenerbahçe'ye dünya yıldızı
05.10.2020

1/8
Transferin en hızlı takımı olan Fenerbahçe, son olarak Kemal Ademi, Perotti ve Pelkas isimleriyle anlaşmaya vardı. Son gün bir de kanat transferi yapmak isteyen sarı-lacivertliler büyük bir bomba patlatmak üzere. İşte flaş transfer hamlesinin detayları...

2/8
Kadrosunu sil baştan kuran Fenerbahçe, asıl bombasını transferin son gününe sakladı.

3/8
Yeni sezonun transfer şampiyonu Fenerbahçe, son olarak Basel'den 24 yaşındaki Kemal Ademi'nin transferi için anlaşma sağlandığını duyururken, Roma forması giyen Perotti'yi de sağlık kontrolünden geçirmek için İstanbul'a getirmişti.

4/8
Hücum hattına Samatta, Valencia,Thiam, Cisse, Sinan Gümüş gibi kaliteli birçok ismi katan sarı lacivertliler, Perotti ve Kemal Ademi ile de anlaşma sağladı.

5/8
FIRSAT TRANSFERİ

Yunan 10 numara Dimitrios Pelkas için de resmi teklifte bulunan Kanarya'nın, transferin son günündeki yeni hedefi belli oldu.

6/8
XHERDAN SHAQIRI BOMBASI!

Hürriyet'in haberine göre, sarı lacivertlilerin Liverpool'da şans bulamayan İsviçreli yıldız için girişimde bulunduğu ve oynayabileceği bir kulübe gitmek isteyen Xherdan Shaqiri'yi fırsat transferi olarak gördüğü öğrenildi.

7/8
Fenerbahçe'nin, İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan 28 yaşındaki kanat oyuncusu için transferin son gününde imkanları zorlayacağı öğrenildi.

8/8
Kosova asıllı İsviçreli futbolcu, geçtiğimiz sezon Liverpool formasıyla Premier Lig'de 7 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.