Fenerbahçe'de şok gerçek ortaya çıktı! Serdar Aziz ve Deniz Türüç...
04.10.2020

1/9
Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Kanarya'da bu karşılaşmada gönderilmesi beklenen Nabil Dirar, Garry Rodrigues ve Zanka'nın dışında Serdar Aziz ve Deniz Türüç de kadroya alınmadı. Bu ikilinin neden kadronun dışında bırakıldığı da ortaya çıktı. İşte isim isim kadro dışı kalma nedenleri...

2/9
Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda ligin yeni takımlarından Fatih Karagümrük'ü konuk etti.

3/9
Fenerbahçe'de Zanka, Rodrigues, Dirar, Deniz ve Serdar Aziz, Fatih Karagümrük maçı kadrosuna alınmadı.

4/9
Bu isimlerin kadro dışı kalma nedenleri de belli oldu. İşte isim isim o nedenler;

5/9
NABIL DIRAR

2019'da sözleşmesi 2022'ye kadar uzatılan Dirar, kulüpten 2 milyon Euro'nun üzerinden para alıyor. Teknik heyet onu takımda düşünmüyor ama Dirar da, maaşının iyi olması sebebiyle ayrılmaya sıcak bakmıyor. Eğer ikna olmaz ve gitmezse, sözleşmesi dondurulacak.

6/9
GARRY RODRİGUES

Al İtthad'dan 2 yıllığına kiralanan Rodrigues'in, anlaşmanın son sezonunda hem 2 milyon Euro'luk ücreti hem de kadroda düşünülmediği için ayrılması isteniyor. Yüksek maaşı sebebiyle kendisine uygun kulüp bulamayan oyuncu gitmezse, sözleşmesi Dirar gibi dondurulacak.

7/9
ZANKA

Tisserand'ın transferiyle stoperdeki yerini kaybeden Zanka, Erol Bulut'un kafasında yedek savunmacı konumunda. Karagümrük maçının planında yer almayan Zanka'nın yerine Sadık Çiftpınar, yedek olarak tercih edildi. Ancak Danimarkalı'nın da gönderilme ihtimali var.

8/9
SERDAR AZİZ

Sık sık sakatlandığı için savunmada güven vermeyen ve senelik 2.2 milyon Euro'luk ücretinde 600 bin Euro'luk indirim istenen Serdar, buna sıcak bakmıyor. Bu tavrı sebebiyle kadroya alınamıyor ve sezon planlamasında düşünülmüyor. Başakşehir pusuda bekliyor.

9/9
DENİZ TÜRÜÇ

Galatasaray'a karşı ilk 11'de başlayan Deniz, performansı sebebiyle Karagümrük maçında kendisine yer bulamadı. Bu tercihin bir başka nedeni de, teknik direktör Erol Bulut'un şu an kanatlarda elinde ayrıca Ferdi, Thiam, Enner Valencia ve Sinan Gümüş'ün olması. (Fanatik)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.