Fenerbahçe'den kanat transferi! Ne Perotti ne de Visca...
02.10.2020

1/18
Kadrosuna kattığı 15 yeni isimle transfer döneminin açık ara en hareketli takımı olan Fenerbahçe'de tek eksik kanat transferi. 5 Ekim'de bitecek transfer sezonu öncesi bu açığı da kapatmak isteyen sarı lacivertli takım, Başakşehir'den Visca ve Roma'dan Perotti'yi gündemine almıştı ancak sarı lacivertli takımın gündeminde artık bambaşka bir isim var. İşte detaylar...

2/18
Transfer döneminde adından en çok söz ettiren takımlardan olan Fenerbahçe, kadrosunu 7 yabancı 6 yerli olmak üzere tam 13 isimle güçlendirmişti.

3/18
Geçtiğimiz sezonu 7. bitiren sarı-lacivertliler Avrupa'da yer almazken, Süper Lig'de ise ilk 3 haftanın sonunda 5 puan topladı.

4/18
Lig'de ilk hafta Çaykur Rizespor'u 2-1'le geçen sarı-lacivertli ekip, sırasıyla Hatayspor ve Galatasaray'la da 0-0 berabere kalmıştı.

5/18
Özellikle derbide hücum bölgesindeki eksiklik göze çarparken, F.Bahçe sarı-kırmızılıların kalesine sadece 1 isabetli şut çekebilmişti.

6/18
Derbi sonrasında göze çarpan hücumdaki yetersizlik sonrasında sarı-lacivertli yönetim transfer çalışmalarına hız verdi.

7/18
Kanarya, son olarak Alanyaspor ile sözleşmesi biten ve şu anda bonservisi elinde olan Papiss Cisse'yi İstanbul'a getirdi.

8/18
Sağlık kontrolünden geçen Senegalli oyuncu resmi imzayı attı. Tecrübeli forvetin, 500 bin Euro imza parası ve yıllık 1 milyon Euro net ücretten 1+1 sözleşme imzalanacağı iddia edildi.

9/18
Garry Rodrigues ve Nabil Dirar'la da yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, kanat bölgesi için gündemine Diego Perotti ve Visca'yı almıştı.

10/18
Sarı-lacivertliler Diego Perotti konusunda Roma ile anlaşamazken, Visca konusunda ise Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ son noktayı koydu.

11/18
Gümüşdağ, “Haberlere bakacak olursak, Edin Visca bizden ayrılıyormuş. İrfan Can Kahveci de öyle. Takas pazarlıkları, Visca'ya karşılık iki futbolcunun önerildiği söyleniyor, şaşırıyorum. Çünkü bunlar gerçek değil. Ne telefonla, ne yazılı, ne de sözlü bir teklif aldık. Kimse kapımızı çalmadı.“ dedi ve kapıları kapattı.

12/18
F.Bahçe'de son gelişmeler bu yöndeyken, sarı-lacivertliler gündemine sürpriz bir kanat oyuncusu aldı. İşte o isim...

13/18
HEDEF PHILIP ZINCKERNAGEL

Kanat bölgesine transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Bodo Glimt forması giyen Philip Zinckernagel'i gündemine aldı.

14/18
Kulübüyle olan sözleşmesi Aralık ayında bitecek oyuncu için sarı-lacivertli takım futbolcunun fiyatını sordu.

15/18
Danimarkalı futbolcu geçtiğimiz sezon Norveç takımında çıktığı 19 maçta 14 gol atarken 17 de asist yaptı.

16/18
PHILIP ZINCKERNAGEL KİMDİR?

Futbola ülkesi Danimarka'nın Nordsjaelland takımının altyapısında başlayan Zinckernagel, Danimarka'da sırasıyla Köge, Helsingör ve SönderjyskE takımlarında forma giydi. 2018 yılında Norveç'in FK Bodø/Glimt takımına 200 bin euro bonservis bedeliyle transfer olan Philip Zinckernagel, asıl patlamayı burada yaptı.

17/18
Norveç'te ilk senesinde 11 gol atan Philip Zinckernagel, bir sonraki sene ise 6 gol, 10 asistle oynadı. Bu sezon ligde 14 gol ve 17 asist ile harikalar yaratan futbolcu, Avrupa Ligi elemelerinde de 3 maçta 3 gol kaydetti.

18/18
Norveç Ligi'nde en yakın rakibine 18 puan fark atarak liderlik koltuğunda oturan FK Bodo/Glimt takımında 10 numaralı formayı giyen Philip Zinckernagel'in takımıyla sözleşmesi Aralık ayında sona erecek.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.