Fenerbahçe golcüsünü Süper Lig'de buldu! Bedelsiz olarak...
30.09.2020

1/21
Bu sezon kadrosuna 14 yeni futbolcu katan Fenerbahçe çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminin bitmesine 5 gün kala gözler hücum hattına çevrildi, iki yıldızın adı dikkat çekti.

2/21
Transfer döneminin hızlı takımı Fenerbahçe, artık son hamlelerini yapıyor. 5 Ekim’de bitecek transfer dönemine sayılı günler kala sarı-lacivertlilerde gözler forvet hattına çevrildi.

3/21
Vedat Muriqi’in Lazio’ya gidişi sonrası Mbwana Samatta ile ilk hamlesini yapan Fenerbahçe’de yeni bir isim daha gelecek. Şu an en çok istenen isim Porto’dan Ze Luis..

4/21
Yaklaşık 1 aydır sarı-lacivertli kulübün Porto ile görüşmeleri devam ettirdiği ve artık son aşamaya getirdiği biliniyor. Ancak 29 yaşındaki forvetin yüksek maaşı kafaları karıştırıyor.

5/21
Kiralık olarak Ze Luis’i getirmek isteyen Fenerbahçe, Porto’nun satın alma opsiyonunda 6 ila 8 milyon euro talep etmesi nedeniyle de zorlanıyor.

6/21
3.5-4 milyon euro arası yıllık maaş isteyen Ze Luis için çalışmalar devam etse de zaman daralıyor. Öte yandan, olası bir aksilik için B planı da hazırlandı.

7/21
Emre Belözoğlu ve Fenerbahçe’nin forvet adayları arasında en beğendiği isim Ze Luis.. Ancak Alanyaspor’dan ayrıldıktan sonra boşta olan Papiss Cisse ismi de öne çıkmaya başladı.

8/21
Erol Bulut’un Alanyaspor’da beraber çalıştığı 35 yaşındaki Senegalli forvete bonservis bedeli ödenmeyecek olması avantaj.Bunun yanında Cisse daha çok yedek forvet gibi düşünülüyor.

9/21
Geçen sezon Sörloth’un ardından gol krallığı listesinde ikinci sırada olan tecrübeli yıldız, Süper Lig’i iyi tanıyor. Fakat Cisse’de de imza parası durumu söz konusu.

10/21
Portekiz’de Ze Luis sesleri

Sarı-lacivertlilerin Ze Luis ilgisi Portekiz’de yakından takip ediliyor. Ülkenin iki ünlü yayın organı A Bola ve Record, Ze Luis-Fenerbahçe transferini okuyucusuyla buluşturuyor.

11/21
A Bola’da yer alan haberde, Fenerbahçe’nin Ze Luis transferinde ciddi yol aldığı, yıllık 2 milyon euro maaşa anlaştığı, 3 yıllık sözleşme yapılacağı ve 500 bin euro da bonus olacağını aktardı.

12/21
Ancak Porto’nun 6 ila 8 milyon euro arası bir para isteyeceği yazıldı. Record’da ise Fenerbahçe’nin Ze Luis çalışmalarını sürdürdüğü ancak maliyet bakımından temkinli adımlar atmaya başladığı vurgulandı.

13/21
Cisse’nin İstanbul aşkı

Alanyaspor ile sözleşmesi bittikten sonra boşa çıkan ve henüz bir kulüple anlaşmayan Papiss Cisse, İstanbul’da olmayı istiyor.

14/21
Senegalli yıldız, vatandaşları Demba Ba, Moussa Sow ve Mame Thiam’a yakın olmayı düşünüyor.

15/21
MUTLU SON YAKIN

Başakşehir’de oynayan Demba Ba, Ümraniyespor’a gelen Sow ve Fenerbahçe’de forma giyen Thiam, Cisse için olumlu bir durum olarak biliniyor.

16/21
Ayrıca İstanbul’u da beğenen 35 yaşındaki forvet ile Karagümrük de ilgileniyor.

17/21
26 gol 2 asist

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmakta yakın olduğu yıldız golcü Papiss Demba Cisse geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da 38 maçta 26 gol ve 2 asiste imza attı.

18/21
Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin Papiss Cisse transferinde son dakika gelişmesi yaşandı.

19/21
TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe Papis Cisse’nin menajeriyle bugün bir araya gelecek.

20/21
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre BelözoğluPapiss Cisse ile telefon görüşmesi yaptı. Senegalli golcü transfer görüşmeleri için İstanbul’a davet edildi.

21/21
TRT Spor'da yer alan habere göre Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Papiss Cisse, bugün 16.55’te İstanbul’a gelecek.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.