Fenerbahçe'ye büyük müjde! 2.2 milyon Euro
30.09.2020

1/10
Transfer döneminin en hareketli takımlarından Fenerbahçe, 4 Ağustos'tan bugüne kadrosunu tam 13 isimle güçlendirmişti.

2/10
Süper Lig'de ilk hafta Çaykur Rizespor'u 2-1'le geçen sarı-lacivertliler, ardından sırasıyla Hatayspor ve Galatasaray maçlarından 0-0 beraberlikle ayrılmış ve 3 hafta sonunda 5 puan toplamıştı.

3/10
Derbi sonrasında göze çarpan hücumdaki yetersizlik sonrasında sarı-lacivertli yönetim transfer çalışmalarına hız verdi. Kadrosunda 13 yabancı bulunan F.Bahçe, ilk etapta kadrosunda düşünmediği isimlerle yollarını ayırıp hem kontenjan açmak hem de bütçe oluşturmayı hedefliyor.

4/10
Bu kapsamda Zanka, Nabil Dirar ve Garry Rodrigues'ten en az 2'sini yollamak isteyen Kanarya, hücum hattına da 2 transfer yapmak istiyor.

5/10
Fenerbahçe'de adı ayrılacak oyuncular listesinde yer alan Garry Rodrigues'in bonservisinin sahibi Al Ittihad, sezon sonu gelmeden oyuncusunu geri istedi.

6/10
Suudi Arabistan basınına yansıyan haberlerde yeni sezon kadrosu yapmaya çalışan Al Ittihad'da teknik direktör Fabio Carille tarafından oyuncunun yeniden takıma istendiği belirtildi.

7/10
Carille'nin Rodrigues'in gelmesiyle hücumda istediği teknik kapasitesi yüksek oyuncu sayısının artmasını hedeflediği bildirildi.

8/10
Fenerbahçe'ye Rodrigues'i geçen sezon başında kiralayan Al Ittihad'da işler yolunda gitmemiş ve 16 takımlı Arabistan ligi'ni düşme hattının 3 puan üzerinde, 10. sırada bitirmişti.

9/10
YUNANLILAR VAZGEÇTİ

Yeşil Burun Adalı oyuncu ile bir süredir Olympiakos'un ilgilendiği ancak Yunan ekibinin yıllık ücretin fazla olması nedeniyle bu transferden vazgeçtiği basına yansımıştı.

10/10
Yıllık ücreti 2.2 milyon Euro olan Rodrigues'i zaten elden çıkarıp bütçe açmak isteyen yönetim bu haberi müjde gibi karşıladı. İşin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. (Fanatik)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.