Edin Visca transferinde flaş gelişme! Fenerbahçe...
30.09.2020

1/14
Medipol Başakşehir'de 1 yıl daha sözleşmesi kalan Edin Visca'nın Fenerbahçe'ye transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

2/14
Fenerbahçe'de adı ayrılacak oyuncular listesinde yer alan Garry Rodrigues'in bonservisinin sahibi Al Ittihad, sezon sonu gelmeden oyuncusunu geri istedi. Suudi Arabistan basınına yansıyan haberlerde yeni sezon kadrosu yapmaya çalışan Al Ittihad'da teknik direktör Fabio Carille tarafından oyuncunun yeniden takıma istendiği belirtildi.

3/14
Yeşil Burun Adalı oyuncu ile bir süredir Olympiakos'un ilgilendiği ancak Yunan ekibinin yıllık ücretin fazla olması nedeniyle bu transferden vazgeçtiği basına yansımıştı.

4/14
Garry Rodrigues'i kulübü Al Ittihad'ın geri çağırması sonrası Edin Visca'yı transfer etmek isteyen Fenerbahçe, transferi bu kez bitirmek için tüm şartları zorlayacak.

5/14
Okan Buruk'un 3 hafta üst üste alınan kötü sonuçların ardından yaptığı, “Hedefi kalmayan futbolcularla konuşacağız“ açıklaması gözleri Edin Visca'ya yöneltmişti.

6/14
Fenerbahçe'ye transfer olma konusunda istekli olan ve bu konuda Başakşehir yönetiminden anlayış bekleyen Bosnalı hücum oyuncusu için Sarı-Lacivertliler girişimlerini sürdürüyor.

7/14
Kanarya, Garry Rodrigues'ten açılacak bütçeyi de Visca için kullanmayı planlıyor. Yönetim, her sezon kadrosuna katmaya çalıştığı Süper Lig'in skor makinesini bu kez bitirmek için tüm şartları zorlayacak.

8/14
F.Bahçe'de sportif direktörlük görevine getirilecek Emre Belözoğlu'nun Boşnak yıldızla telefonla görüştüğü ve Çubuklu'yu giymeye hazır olduğu iddia edildi.

9/14
30 yaşındaki kanat oyuncusunun Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'la da konuştuğu ve transferinde kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.

10/14
Başakşehir'le 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Visca'nın, “9 sezondur bu kulübe hizmet ediyorum. F.Bahçe'ye gitmem konusunda anlayış bekliyorum“ dediği ileri sürüldü.

11/14
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Visca'nın bu talebi sonrası Fenerbahçe'nin teklifini değerlendireceğini ifade etti.

12/14
Medipol Başakşehir'le bu sezon 3 maça çıkan Visca'nın sahadaki isteiksiz görüntüsü dikkat çekmişti. Başakşehir bu sezona 3'te 0 yaparak başlamıştı.

13/14
Medipol Başakşehir ile 1 yıl sözleşmesi kalan Boşnak yıldız 2011 yılından beri Turuncu Lacivertlilerin formasını giyiyor.

14/14
Edin Visca geçtiğimiz sezon Başakşehir'in şampiyonluğunda ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki başarısında büyük pay sahibi olmuş ve 47 maçta 19 gol 14 asistle oynamıştı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.