Fenerbahçe bombayı patlattı! Perotti için anlaşma sağlandı...
29.09.2020

1/14
Transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe hız kesmiyor. Süper Lig başlamasına rağmen birkaç mevkiide eksiği olan ve oralara nokta atışı yapmak isteyen sarı lacivertli ekipte transfer bombası patlamak üzere. İşte detaylar.

2/14
Şampiyonluk hedefiyle yeni sezon teknik direktör Erol Bulut ile başlayan Fenerbahçe bomba transferler yapmak tüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

3/14
Süper Lig'in ilk 3 haftasında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan sarı lacivertli ekip son olarak ezeli rakibi Galatasaray'a konuk oldu ve sahadan 0-0 beraberlik ile ayrıldı. 3 hafta sonunda Fenerbahçe 5 puan topladı.

4/14
Futbolu bırakan ve resmi olmasa da sportif direktörlük görevine başlayan Emre Belözoğlu yönetiminde Fenerbahçe toplamda 14 transfer yaptı.

5/14
Yapılan transferler sonrasında birçok oyuncuyla da yolunu ayıran Fenerbahçe yönetimi son olarak Vedat Muriqi'i Lazio'ya sattmıştı. Sarı lacivertliler Vedat'ın yerine Aston Villa'nın yıldızı Samatta'yı kadrosuna katmıştı.

6/14
Gol yollarındaki eksikliği gidermek için bir kanat oyuncusu ve bir golcü daha tranfer etmek isteyen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı.

7/14
Fenerbahçe renklerine bağlamak için çalışmalarını sürdürdüğü Roma'nın Arjantinli oyuncusu Diego Perotti konusundaki ısrarını sürdürüyor.

8/14
İTALYANLAR DUYURDU

İtalya'dan gelen son haberlere göre hararetli geçen transfer görüşmelerinin ardından temasların durduğu kaydedildi.

9/14
ANLAŞMA TAMAM

Nedeninin ise Roma'nın oyuncuya transfer görüşmesi için izin vermesine rağmen Perotti ile Fenerbahçe arasındaki anlaşmanın henüz tamamlanamamış olması...

10/14
3 YILLIK SÖZLEŞME

Fenerbahçe, önceki sezonlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle tartışılan Diego Perotti'nin sağlık raporlarını da istedi. Raporlarda soruna rastlanmamasının ardından transferde tüm şartları zorlayan sarı-lacivertliler, 32 yaşındaki Tangocu'ya da 3 senelik sözleşme öneriyor.

11/14
BU HAFTA SON GÖRÜŞME

Fenerbahçe ile Roma'nın anlaşmaya varması, Perotti'nin yıllık alacağı konusunda net anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle duran görüşmelerin bu hafta biteceği ve İstanbul'a geleceği konuşuluyor.

12/14
2-3 MİLYON EURO

Bu sezon Roma'daki son yılını geçirecek olan Perotti konusunda minimum bonservis bedeli olan 2-3 milyon euro ödenmesi beklendiği de İtalyan basını tarafından belirtiliyor.

13/14
Diego Perotti 2016 yılında Genoa'dan 9 milyon euro karşılığında Roma'ya imza atmıştı. Yıldız oyuncu kariyerinde 395 maça çıkmış 56 gol 58 asiste imza attı.

14/14
EMRE'NİN İMZASI EN SON!

Fenerbahçe'de yaptığı transferler ile gündemin 1 numaralı ismi olan Emre Belözoğlu, sarı lacivertlilerin yapacağı kanat ve forvet transferi sonrasında sportif direktörlük için resmi imzaları atacak.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.