Fenerbahçe, Galatasaray maçı sonrası bombayı patlatıyor! Prensipte anlaşıldı...
27.09.2020

1/10
Fenerbahçe'de transferde son dakika... Transferin etkili ekibi Fenerbahçe, Galatasaray derbisi sonrası çalışmalara yine hız verecek. Gündemde 3 isim bulunurken Fenerbahçe 2 yıldız ile prensip anlaşmasına vardı.

2/10
Fenerbahçe transfer hareketliliği son hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Galatasaray derbisi sonrası bombayı patlatıyor.

3/10
Sarı-lacivertliler, Hatayspor beraberliği sonrasında çalışmaları hızlandırmış ve Mbwana Samatta'yı 6 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

4/10
Hatayspor maçı sonrasında “Hücumda sıkıntılarımız var“ diyen Erol Bulut'un santrfor ve kanat transferlerinin bir an önce bitirilmesini talep ettiği bildirilmişti.

5/10
Mbwana Samatta ile 14. transferini yapan sarı-lacivertliler, transfer döneminin son günü olan 5 Ekim’e kadar hamlelerini sürdürecek.

6/10
Hem gidenler hem de geleceklerle ilgili planlar yapılıyor. Özellikle 3 yeni isim dikkat çekiyor. Malang Sarr, Perotti ve Ze Luis halen daha gündemde duruyor.

7/10
Dirar ve Rodrigues başta olmak üzere gidecek isimler de belirleniyor. Perotti için Roma, Ze Luis için de Porto ile prensip anlaşmasına varan Fenerbahçe, maaş ve bonuslar konusunda orta yol arıyor.

8/10
Özellikle yüksek maliyetlere formül aranıyor. Malang Sarr konusunda da Chelsea’nin kiraya vereceği kulüp için araştırmaları sürüyor.

9/10
Chelsea, ilk 11 garantisi istiyor. Fenerbahçe, Avrupa’da olamasa da ligde maç sayısının 40 haftaya çıktığını aktarıyor.

10/10
Özellikle bir forvet ve bir hücumcu kanat oyuncusunun mutlaka takıma katılması isteniyor. Stoper konusunda da Serdar Aziz’in maaş indirimi durumu da takip ediliyor. (Skorer)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.