Fenerbahçe'de Ömer Faruk Beyaz krizi! Menajerinden flaş sözler...
22.09.2020

1/9
Fenerbahçe ile 30 Haziran 2021 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Ömer Faruk Beyaz arasında sözleşme uzatma krizi yaşanıyor.

2/9
Fenerbahçe yönetimi, genç futbolcu ile masaya oturarak sözleşmesini 5 yıl daha uzatmak istemesi krize yol açtı.

3/9
Ömer Faruk Beyaz’ın yönetimden gelen bu talebe sıcak bakmadığı öğrenilirken futbolcunun menajerinin “İmza atma. Fenerbahçe’de forma giymen zor, seni Avrupa’da oynayacağın bir takıma götüreceğim” dediği öğrenildi.

4/9
Fenerbahçe yönetimi Ömer Faruk Beyaz’a 5 yıllık sözleşme teklif ederken genç yıldıza ise her sene kademeli olarak artacak bir maaş önerdi.

5/9
Ömer Faruk Beyaz gelen teklifi kabul etse ilk sene 500 bin euro garanti ücretin yanı sıra özel başarı primleri de alacaktı.

6/9
Fenerbahçe yönetimi ayrıca genç yıldızın sözleşmesine 20 milyon euro serbest kalma maddesini de koydurmak istedi ancak futbolcunun menajeri buna karşı çıktı.

7/9
2003 doğumlu futbolcu, Fenerbahçe formasıyla ilk resmi maçına 16 Haziran 2020 tarihindeki Trabzonspor karşılaşmasında çıktı.

8/9
Geçen sezon 5 resmi maçta 146 dakika süre alırken gol veya asist yapamadı. Bu sezon Rizespor ve Hatayspor ile oynanan maçların kadrosuna dahil edilmedi.

9/9
Ömer Faruk'un ağabeyi İsmail Beyaz, hafta sonu İHA'ya verdiği röportajda tek bir menajerleri olduğunu ifade etmiş ve bu ismin Mehmet Eser olduğunu belirtmişti.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.