Erol Bulut'tan eski oyuncusuna kanca! Teklif ortaya çıktı...
19.09.2020

1/7
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi! Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, eski öğrencisini takımda görmek istiyor.

2/7
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe durmuyor... Tam 13 yeni transfer yaparak takımı adeta baştan kuran Fenerbahçe'de yeni bir isim gündeme geldi.

3/7
Teknik Direktör Erol Bulut'un raporu doğrultusunda Alanyaspor'da forma giyen orta saha oyuncusu Fenerbahçe yönetimi ve Emre Belözoğlu'nun gündemine geldi.

4/7
HEDEF BAKASETAS

Fenerbahçe'den bir sürpriz transfer hamlesi de yurt içinde geldi. Sarı-lacivertli kulübün, Erol Bulut'un Alanyaspor'dan öğrencisi Anastasias Bakasetas için teklif yaptığı belirtildi.

5/7
TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Alınan bilgilere göre Fenerbahçe Yönetimi Bakasetas için Alanyaspor'a 3 milyon euro bonservis bedeli ve bunun yanında Michael Frey'i önerdi.

6/7
43 MAÇTA 14 GOL 8 ASİST

Forvet arkası ve kanatlarda oynayan Yunan futbolcu, geçtiğimiz sezon 43 maçta 14 gol ve 8 asistlik muhteşem bir performans sergilemişti.

7/7
Alanyaspor ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Anastasias Bakasetas, ülkesinde AEK, Panionios, Aris gibi takımlarda da forma giydi. Yunan Milli Takımı'nda da 27 kez görev yaptı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.