Fenerbahçe'de flaş Jose Sosa gelişmesi!
10.09.2020

1/6
Süper Lig'de Çaykur Rizespor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe'de hazırlıklar sürüyor. Sarı-lacivertlilerde sezon öncesinde corona virüsüne yakalanan ve takıma geç dahil olan Jose Sosa konusunda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

2/6
Fenerbahçe'nin bu sezon transferdeki en büyük bombalarından biri Jose Sosa. Arjantinli'nin Sarı-Lacivertliler'e imzası büyük ses getirdi.

3/6
Ancak 35 yaşındaki futbolcunun takıma katılması rötarlı oldu. Topuk Kampı'nda yer almayan Sosa, eşiyle birlikte corona virüsüne yakalanınca karantinaya girdi.

4/6
Yıldız futbolcu yeni takımıyla ilk antrenmanına dün çıktı, kalitesini konuşturması fazla zaman almadı. Sosa, idmanda oynanan çift kale maçta adeta resital sundu.

5/6
KONDİSYON EKSİĞİ VAR

Milimetrik pasları ve arkadaşlarına hazırladığı gol pozisyonlarıyla herkesten alkış aldı. Teknik direktör Erol Bulut, dünkü antrenmanda öğrencisini özel olarak kutladı.

6/6
Henüz kondisyon olarak arkadaşlarının seviyesine ulaşamayan Sosa'nın yarınki Rize maçında yedek soyunup, karşılaşmanın gidişatına göre forma şansı bulması bekleniyor. (Fanatik)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.