Ne Kalinic ne Zahavi...Muriqi'nin yerine dünya yıldızı!
08.09.2020

1/10
Vedat Muriqi'yi Lazio'ya satmak üzere olan Fenerbahçe, sadece Türkiye'de değil, tüm dünyada ses getirecek bir transfer harekatına başladı. Sarı-lacivertliler, gündemine aldığı dünyaca ünlü golcüye yıllık 5 milyon euro önerirken, taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. İşte o isim ve detaylar...

2/10
Şampiyonluk hasretini dindirmek için gözünü karartan ve birçok ismi renklerine bağlayan Fenerbahçe, asıl bombayı forvet transferinde patlatacak.

3/10
Vedat Muriqi'yi İtalyan ekibi Lazio'ya satmaya hazırlanan sarı-lacivertlilerde Eran Zahavi ve Nikola Kalinic isimleri gündeme gelirken, asıl planın ise daha büyük olduğu ortaya çıktı.

4/10
Emre Belözoğlu önderliğinde transfer çalışmalarını titizlikle yürüten Fenerbahçe yönetimi, tüm dünyada ses getirecek bir transfere hazırlanıyor.

5/10
CAVANI BOMBASI!

Kanarya'nın, son olarak PSG forması giyen dünyaca ünlü Uruguaylı golcü Edinson Cavani'yi gündemine aldığı öğrenildi.

6/10
Ajansspor'un haberine göre sarı-lacivertliler, şu anda boşta olan 33 yaşındaki Cavani'nin menajeri ile ilk teması kurdu.

7/10
Birçok talibi olan yıldız oyuncu için kesenin ağzını Fenerbahçe yönetiminin, Cavani'ye yıllık 5 milyon euro önerdiği iddia edildi.

8/10
Cavani cephesi ilk etapta bu teklifi düşük bulurken, Başkan Ali Koç ve Belözoğlu ikilisi kulübün şartlarını düşünerek değerlendirmede bulunuyor.

9/10
Oyuncunun menajeri ile irtibat halinde olan sarı-lacivertliler, Cavani için bir formül bulunması halinde transferi bitirmeye çalışacak.

10/10
PSG'de 6 yıl başarıyla forma giyen Edinson Cavani, Fransa Ligi, kupa ve Avrupa'da çıktığı 301 maçta 200 gol, 43 asistlik performans sergiledi.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.