Vedat Muriç Lazio'da! Dikkat çeken Rize detayı...
06.09.2020

1/8
Fenerbahçe ve Lazio, Vedat Muriç’in transferi için uzun süredir yaptığı görüşmeler dün akşam sonuçlandı ve yıldız futbolcunun transferi noktalandı. Detayların konuşulduğu son görüşmede iki taraf el sıkıştı. (Milliyet - Senad Ok)

2/8
Artık sözleşme protokolleri hazırlanmaya başlandı. Yarın ya da Salı günü transferin resmen açıklanacağı ifade edildi. Bonuslarla birlikte sarı - lacivertliler 20 milyon euro bonservis geliri elde edecek.

3/8
Fiyat arttırdılar

Ocak ayından bu yana Lazio’nun futbolcuya ilgisi söz konusuydu. Hatta pandemi öncesi Lazio sportif direktörü İgli Tare İstanbul’a gelip futbolcunun bir mücadelesini de yerinde izledi.

4/8
Pandemi sonrası başlayan görüşmeler dün akşam neticeye kavuştu. 14-15 milyon euro civarında bu transferi bitirmek isteyen İtalyan ekibinin bu planı tutmadı.

5/8
Sarı-lacivertliler hem Vedat’ın değerinin daha yüksek olduğunu ifade etti hem de Çaykur Rizespor’a pay ödeneceğini hatırlattı. Bu şartlarda Vedat’ı satmasının çok mantıklı olmadığını vurgulayınca Lazio fiyat arttırmak zorunda kaldı.

6/8
16, 18 derken toplamda 20 milyon euroluk bonservis bedelinde anlaşma sağlandı. Bu kısmın küçük bir bölümü bonus olarak ödenecek. Sarı-lacivertliler Rizespor’un %15’lik payını kendi ödeyecek.

7/8
Uzun süredir bu transferin gerçekleşmesini bekleyen Vedat ise sıkıntılı bir süreç geçiriyordu. Avrupa’da futbol oynama hedefini gerçekleştirmek üzere olan futbolcu pazarlıkların tıkandığı noktalarda karamsarlığa kapılmıştı.

8/8
Süreç içinde Başkan Ali Koç da oyuncuyla konuşarak kulübün bu transfere bakış açısını anlatmıştı. Gelinen noktada üç tarafın da memnun olduğu bir anlaşma sağlandı.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.