Fenerbahçe'yi heyecanlandıran transfer gelişmesi! Salomon Rondon
04.09.2020

1/11
Transfer sezonunun en hızlı takımı olan Fenerbahçe, bol alternatifli bir kadro oluşturdu. Sarı-lacivertliler şimdiye dek 10 transferi duyururken, en az 3-4 transferin daha yapılması gündemde. Vedat Muriqi'nin olası satışı nedeniyle golcü arayışında olan Fenerbahçe'de yönetimi heyecanlandıran bir gelişme yaşandı. Salomon Rondon Fenerbahçe'ye önerildi. İşte detaylar...

2/11
2 sezondur taraftarların beklentisini karşılayamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon şampiyon olmak için kolları sıvadı.

3/11
Teknik direktörlük koltuğuna 5 Ağustos'ta Aytemiz Alanyaspor'dan ayrılan Erol Bulut'u getiren sarı-lacivertli takım, transfer döneminde tam 10 ismi kadrosuna kattı.

4/11
Mert Hakan Yandaş'la başlayan transfer silsilesi, son olarak Enner Valencia'nın duyurulmasıyla 'şimdilik' son bulmuştu.

5/11
Teknik patron Bulut ise transferlerin devamının olacağını Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçı sonrası vermişti. Bulut maç sonu yaptığı açıklamada 2-3 transfer daha yapacaklarını taraftarlara müjdelemişti.

6/11
Kadrosuna hem kanat mevkilerinde hem de forvet mevkisinde oynayabilen Sinan Gümüş, Mame Thiam ve Enner Valencia'yı katan Fenerbahçe'de bir golcünün daha transfer edilmesine kesin gözüyle bakılıyordu.

7/11
Vedat Muriç'in satışı konusunda Lazio ile son yazışmaları yapan Fenerbahçe'de adaylar çoğalıyor.

8/11
Takvim'in haberine göre; Şu anda birçok isimle masada olan Sarı- Lacivertliler'in gündemine giren son isim Salomon Rondon oldu. Venezuelalı forvet adeta Fenerbahçe'nin ayağına geldi!

9/11
TEKLİF İKİ GÜN ÖNCE GELDİ

Alınan bilgilere göre geçen sezon başında gittiği Çin kulübü Dalian'da mutsuz olan Rondon, menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye önerildi. Bu sürpriz gelişme 2 gün önce yaşandı.

10/11
YÖNETİMİ HEYECANLANDIRDI

Bizzat Sarı-Lacivertliler ile görüşen menajer Juan Rodriguez, Rondon'u istenmesi halinde getirebileceğini söyledi. Bu gelişme Fenerbahçe yönetimini heyecanlandırdı.

11/11
Kısa süre içinde Dalian kulübünün yetkilileri ile görüşecek olan Sarı-Lacivertliler transfer şartlarını masaya yatıracak. Rondon için 2 yıllık kiralama formülü üzerinde duruluyor.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.