Fenerbahçe'de transferlerle gelen büyük değişim
01.09.2020

1/7
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe için bu hafta da son derece hareketli geçecek. Bu kez sadece yeni gelecek yıldızlar olmayacak, Sarı- Lacivertliler bazı futbolcularına veda edecek...

2/7
Ya Gameiro ya Zahavi

Muriç’in ayrılığı sonrası Emre Belözoğlu, yeni bir forvet için girişimlere hız verecek. Valencia forması giyen Kevin Gameiro ve bonservisi elinde olan Eran Zahavi için görüşmeler zaten belli bir aşamaya geldi. Muriç sonrası Belözoğlu, her iki oyuncu ve menacerleriyle bir kez daha pazarlık masasına oturacak. Ardından Erol Bulut ve yönetim, Gameiro'ya mı yoksa Zahavi'ye mi imza attırılacak birlikte karar verecek.

3/7
Tisserand olmazsa Kongolo

Mauricio Lemos, stopere yapılan ilk transfer oldu. Fenerbahçe, Uruguaylı’nın yanı sıra savunmanın merkezine bir transfer daha yapmak istiyor. Wolfsburg’lu Marcel Tisserand konusunda büyük aşama kaydedildi. Oyuncuyu bonservisiyle almayı planlayan yönetimin, Muriç’in satışından elde edilecek geliri beklediği öne sürüldü. Öte yandan Huddersfield forması giyen Terence Kongolo da Fenerbahçe’nin ‘B planı’ olarak görülüyor.

4/7
Rodrigues Yunanistan yolcusu

Garry Rodrigues, 2 milyon Euro’luk maaşıyla takımın en çok kazananlarından biri. Ancak 29 yaşındaki oyuncu geçen sezon beklentilerin altında kaldı. Rodrigues, kamp çalışmalarında da Erol Bulut’un gözüne giremedi. Yeşil Burun adalı kanat oyuncusu sözleşmeye göre bu sezon da kiralık olarak Fenerbahçe forması giyecek. Ancak Olympiakos’un devreye girmesi sonrası Sarı- Lacivertliler, kiralık sözleşmesini feshetmeye yeşil ışık yaktı. Rodrigues, Komşu’ya gidebilir.

5/7
Ozan ve Tolgay takasla gidebilir

Fenerbahçe’de bu ikilinin yanı sıra başka ayrılıklar da gerçekleşmesi muhtemel. Acun Ilıcalı’nın Hollanda’da ortağı olduğu Fortuna Sittard, Miha Zajc’ı çok istiyor. Erol Bulut’un ‘gönderilebilir’ raporu verdiği Nabil Dirar’a Belçika’dan talipler var. Tolgay Arslan da bileti kesilen isimler arasında yer alıyor. Asıl sürpriz ayrılık ise Ozan Tufan’dan gelebilir. Milli oyuncu, Tolgay ile birlikte Visca takasında kullanılabilir.

6/7
Muriç'te ayrılık yakın

Kosovalı ile Lazio arasında 5 senelik sözleşme için el sıkışıldı. Sakatlığı gerekçesiyle bir süredir Fenerbahçe ile idmanlara çıkmayan Vedat Muriç, artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor. İtalyan basınında çıkan son haberlere göre Lazio ile Fenerbahçe, 18 milyon Euro ve 2 milyon Euro bonus karşılığında anlaşma sağladı. Kulüplerin ödeme takvimi konusunda da orta yolu bulmaya yakın olduğu, transferin her an açıklanabileceği belirtildi.

7/7
Visca artık çok yakın

Bu sezon yapılan transferlerin 1 numaralı mimarı olan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe’nin yıllardır süren Edin Visca hayalini gerçeğe dönüştürmeye çok yakın. Genç sportif direktör, “Ağabeyim, dostum” dediği Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ı ikna etmek için özel çaba harcıyor. Edin Visca ise gelmeye dünden hazır. Emre, ne yapıp edip Boşnak yıldıza bu hafta Çubuklu formayı giydirip en büyük transfer bombalarından birini patlatmaya kararlı. (Fanatik)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.