Lazio, Vedat Muriç için gözü kararttı!
01.09.2020

1/9
Yaklaşık 1 aylık süreçte Fenerbahçe ile yakın temas kuran ve 18 milyon euroluk teklifi masada bekleyen Lazio, yeni bir adım attı. İşte sıcak gelişmeler...

2/9
Fenerbahçe’nin en büyük transfer gündemlerinden olan Vedat Muriç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro satış rakamı koyduğu Muriç için Lazio’nun ısrarı devam ediyor.

3/9
Transferde bilindiği gibi İtalyan ekipleri Lazio ve Fiorentina karşı karşıya gelmişti. Corriere dello Sport’un iddiasına göre; Lazio Başkanı Lotito görüşmede Fiorentina Sportif Direktörü Barone'yi arayarak bu transferden çekilmesini istemişti.

4/9
Fenerbahçe ile Lazio arasındaki Vedat Muriç pazarlıkları artık son aşamaya geldi.

5/9
İtalyan ekibi, 26 yaşındaki Kosovalı golcü için sarı-lacivertli kulübe toplam (17+1) 18 milyon euroluk bir teklifte bulundu. Ancak sarı-lacivertliler bu teklifi de geri çevirdi.

6/9
Fiorentina’nın da transfer gündeminde yer alan yıldız futbolcu için net 20 milyon euro bonservis bedeli isteyen Başkan Ali Koç’un bu konuda kararlı olduğu aktarıldı.

7/9
Başkan Koç’un geri adım atmaması üzerine İtalyan ekibi son bir teklif daha yaptı. Israrla kadrosuna katmak istediği Vedat Muriç için 18 milyon eurosu garanti, 2 milyonu da bonus olmak üzere 20 milyon euroya çıkan Lazio’nun teklifini sarı-lacivertliler değerlendirmeye aldı.

8/9
Muriç’ten büyük beklentisi olan Fenerbahçe’nin teklifi kabul etmesi halinde imzaların atılması ve transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

9/9
Immobile uzattı

Vedat Muriç için Fenerbahçe ile görüşmelerini sürdüren Lazio Kulübü, müthiş bir sezonu geride bırakan kaptan Ciro Immobile’nin sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı. Mavi-beyazlı kulüp, Serie A’da sezonu 36 golle kapatan ve 3. kez gol kralı olan 30 yaşındaki oyuncuyla 5 yıllık yeni sözleşme yapıldığını resmen duyurdu.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.