Fenerbahçe bir transferi daha bitirdi! 'Evet' dedi...
31.08.2020

1/13
Yeni sezona teknik direktör Erol Bulut yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe transfere doymuyor. Sarı lacivertli ekip geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Emre Belözoğlu'nun görüştüğü sürpriz golcü ile anlaştı...

2/13
TRANSFER RESİTALİ

Transfer çalışmalarına jet hızıyla devam eden Fenerbahçe daha önce Mert Hakan, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Novak, Sosa, Thiam, Sinan Gümüş, Enner Valencia ve Lemos'u kadrosuna katmıştı.

3/13
RİZE'YE %15 KAR

Sarı lacivertli ekibin geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği yıldız golcü Vedat Muriqi'nin artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Karadeniz ekibi bu transferin karından %15 pay alacak.

4/13
VEDAT GİDİYOR

İtalyan devi Lazio ile anlaşma sağlayan Kosavalı golcü için 17 milyon Euro + (1 Milyon Euro bonus) ödeyeceği iddia edildi. Bu gelişmelerin ardından Erol Bulut ilk golcü transferini Valencia'yı kadrosuna katarak yapmıştı.

5/13
EMRE DEVREDE

Bir üst düzey golcü daha kadrosuna katmak isteyen tecrübeli teknik adam, resmen açıklanmasa da sportif direktörlük görevi yapan Emre Belözoğlu ile birlikte bir transferi daha bitirmek üzere.

6/13
İMZA AN MESELESİ

Üst üste bombaları patlatan Sarı-Lacivertliler bir süredir gündeminde yer alan Eran Zahavi'yi de imza aşamasına götürdü.

7/13
İSTANBUL'DA GÖRÜŞTÜLER

Önceki gün İsrailli yıldızın menajeriyle İstanbul'da yüz yüze görüşen Emre Belözoğlu dün de Zahavi ile bir araya geldi.

8/13
ZİRVE ÇOK OLUMLU GEÇTİ

Perşembe gününden bu yana İstanbul'da bulunan tecrübeli forvetin Belözoğlu ile yaptığı zirvenin çok olumlu geçtiği öğrenildi.

9/13
TEKLİFE 'EVET' DEDİ

Sözleşme şartlarını çok büyük oranda kabul eden Zahavi'nin eğer bir aksilik çıkmazsa kısa sürede resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

10/13
2.3 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK

Alınan bilgilere göre Zahavi ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak. İsrailli forvete 2.3 milyon Euro garanti ücret ve yıllık 1 milyon Euro da imza parası ödenecek. Yıldız futbolcunun salı günü sağlık kontrolünden geçmesi ve çarşamba günü de transferin resmen açıklanması hedefleniyor. Taraftarlar dört gözle imzayı bekliyor.

11/13
ZAHAVI GUANGZHOU'YA VEDA ETTİ

Yıldız golcü Eran Zahavi, Guangzhou'ya veda etti. 33 yaşındaki İsrailli futbolcu geçtiğimiz günlerde Sarı Lacivertli kulübü Instagram hesabından takibe almıştı.

12/13
18 YIL SONRA 2. İSRAİLLİ OLACAK

Zahavi resmi imzayı atarsa Fenerbahçe tarihinin ikinci İsrailli futbolcusu olacak. Son olarak 2000-2002 arasında Haim Revivo, Sarı-Lacivertli formayı giymişti.

13/13
2016 YILINDAN BU YANA ÇİN'DE

Maccabi Tel Aviv forması altında fırtına gibi esen Eran Zahavi 2016'da 7.2 milyon Euro karşılığında Çin kulübü Guangzhou'ya transfer oldu.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.