Yeni Vedat Muriç gelişmesi! Planlar değişti!
30.08.2020

1/9
Yaklaşık 1 aylık süreçte Fenerbahçe ile yakın temas kuran ve 18 milyon euroluk teklifi masada bekleyen Lazio, Vedat Muriç için Fiorentina’nın devreye girmesiyle sarsıldı. Hem maddi hem de psikolojik bir yarış başladı. İşte son gelişmeler...

2/9
Fenerbahçe’nin en büyük transfer gündemlerinden olan Vedat Muriç konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro satış rakamı koyduğu Muriç için Lazio’nun ısrarı devam ediyor.

3/9
Yaklaşık 1 aydır resmi temaslarını sürdüren İtalyan ekibi, 18 milyon euro artı takas teklifini son olarak transfer masasına koymuştu.

4/9
Ancak son 2 günde sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir başka İtalyan ekibi Fiorentina devreye girerek Muriç’i istediğini resmen Fenerbahçe’ye iletti.

5/9
Şu anda Kosovalı yıldızı transfer etmek için çalışmalar yapan Lazio’da da kulüp başkanı Claudio Lotito, Fiorentina’nın teklifini duyunca tepki gösterdi.

6/9
Floransa kulübünü arayan Başkan Lotito, aradan çekilmelerini, kendilerinin uzun bir süredir Fenerbahçe ile görüştüklerini ve bu hareketin doğru olmadığını bildirdi.

7/9
İtalya basınına göre Lotito’nun sert bir dil kullandığı ve tehditkar bir tavır takındığı kaydedildi. Lotito’nun şu anda ekonomik anlamda bazı planlar yaptığı da eklendi.

8/9
PSG'Yİ BEKLİYOR

Lazio Başkanı’nın mevcut kadrodan Sergej Milinkovic-Savic için PSG ile görüştüğü ifade edildi. PSG’nin iki futbolcu için 60 milyon euro teklif sunduğu vurgulanırken, Lotito’nun teklifi artırmak istediği ve görüşmelerin hız kazandığı savunuldu.

9/9
SATIŞ GERÇEKLEŞİRSE VEDAT'A 20 MİLYON EURO

Lazio’nun, Savic’in satışının gerçekleşmesi durumunda direkt olarak Muriç için istenen 20 milyon euroyu Fenerbahçe’ye vereceği de dile getirildi. (Skorer)


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.