Ferdi Kadıoğlu ve Milli sürpriz! Emre Belözoğlu ile Şenol Güneş...
29.08.2020

1/13
A Milli Futbol Takımı'mızın UEFA Uluslar Ligi kadrosu belli oldu. Teknik Direktör Şenol Güneş'in hazırladığı 28 kişilik kadroda Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Feyenoordlu Orkun Kökçü ilk kez yer aldı. Öte yandan futbol kamuoyu Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu'nun listede olmamasını 'sürpriz' olarak nitelendirirken, müjdeli haber geldi. İşte detaylar...

2/13
Babası Türk, annesi ise Kanada doğumlu olan ve Hollanda'da doğan Ferdi Kadıoğlu'nun millî takım tercihi için kıyasıya bir yarış var.

3/13
Ferdi'nin yapacağı seçim Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor.

4/13
NEC Nijmegen'den iki sezon önce 1,4 milyon avro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olan Ferdi Kadıoğlu gelecek vadeden genç bir oyuncuydu.

5/13
Şu anda 20 yaşında olan Ferdi, beklediği kadar forma şansı bulamasa da piyasa değeri 4 milyon avroya kadar yükseldi.

6/13
Babası Türk, annesi Kanada doğumlu olan Ferdi Kadıoğlu, şu ana kadar sadece dünyaya gözlerini açtığı memleket olan Hollanda'nın formasını giydi.

7/13
Hollanda U16'da başlayan milli macerasında farklı kategorilerde 42 maça çıkan Kadıoğlu, Fenerbahçe'de yedek kaldığında bile milli takımdaki yerini korudu. Şimdi ise üç ülke Ferdi için kıyasıya bir yarışa girdi.

8/13
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, bir yanda babasının ülkesi Türkiye, diğer yanda annesinin doğduğu memleket Kanada ve elbette Hollanda, Ferdi Kadıoğlu'na A Takım için davette bulundu.

9/13
Özellikle Hollanda, emek harcadığı Ferdi'yi kaptırmamak için büyük çaba harcıyor.

10/13
Ancak genç oyuncunun gönlü ay-yıldızdan yana.

11/13
Erol Bulut ve Emre Belözoğlu'nun Türkiye'yi seçmesi yönünde tavsiyede bulunduğu Ferdi Kadıoğlu, nihai kararını Şenol Güneş'le yapacağı görüşmeden sonra verecek.

12/13
Topuk Yaylası kampının parlayan yıldızının milli takım kariyerini ay yıldız altında sürdürmesine kesin gözüyle bakılıyor.

13/13
Aksi takdirde hem Türkiye önemli bir yeteneği kaybedecek hem de Fenerbahçe'nin yerli oyuncusu yabansı statüsüne geçmiş olacak.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.