Vedat Muriqi'nin transferi şarta bağlı! Lazio...
28.08.2020

1/10
Lazio’ya transfer olmak için gün sayan ve kulüpler arasındaki pazarlıkların sonlanmasını bekleyen Vedat Muriqi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Öte yandan Fenerbahçe’nin yıldız golcüsü Vedat Muriqi, sakatlığı nedeniyle milli arayı maç yapmadan geçecek

2/10
Transferin gözde takımı Fenerbahçe sezona iddialı isimlerle girdi. Sarı-lacivertli takımda takıma katılanlar kadar ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor.

3/10
Emre Belözoğlu'nun önderliğinde birçok ismi transfer eden Fenerbahçe ilk olarak Mert Hakan, Gökhan, Caner Ve Novak'ı bitirmişti. Daha sonra üst üste Sinan Gümüş, Thiam, Sosa, Lemos ve Valencia'yı da transfer ettiğini duyurmuştu.

4/10
Sarı lacivertli ekipte Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Ekici ve Alper Potuk'tan sonra bir ayrılık daha gerçekleşmesi an meselesi. Fenerbahçe'nin Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi'nin Lazio'ya transferi artık bitmek üzere...

5/10
İtalyan Corriere Dello Sport Gazetesi, Lazio'nun Vedat Muriqi transferindeki son gelişmeleri okuyucularına aktardı.

6/10
Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle Kosova milli takımı kadrosuna alınmayan Muriqi'in 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı aktarıldı. Haberde; bu durumun Lazio teknik direktörü Inzaghi'yi düşündürdüğü vurgulandı.

7/10
Gazete, ayrıca Muriqi'nin amcasının açıklamalarına yer verdi. Kosovalı golcünün amcasının “Muriqi'nin yeni takımı Lazio“ dediğini de yazdı.

8/10
Fenerbahçe'nin ekonomik olarak sıkıntı içerisinde olduğunu ve bu sebeple Muriqi için alabilecekleri en yüksek bonservis miktarını yani 20 milyon Euro talep ettiğini belirtti. Gazete, Lazio'nun ise teklifini 16+2 milyon Euro'ya kadar çıkardığını okuyucularıyla paylaştı.

9/10
Resmi transfer döneminin 1 Eylül'de başlayacağı İtalya'da bu tarihin ardından transfer gelişmelerinin hızlanabileceği belirtildi.

10/10
Bastos ve Felipe Caicedo'nun ayrılması gerekiyor

Öte yandan Lazio'nun nadiren oyuncu satmadan oyuncu aldığı beliritilen haberde Muriqi transferinin Bastos ve Felipe Caicedo'nun elden çıkarılmasıyla bağlantılı olduğunun altı çizildi.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.