Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Teklifi kabul etmedi yeni adresi...
25.08.2020

1/11
Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Jose Sosa'yı renklerine bağlayan dün akşam da Lemos'u İstanbul'a getiren Fenerbahçe, transferde en önemli hedeflerinden birinden olumsuz yanıt aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam ediyor.

2/11
Yeni sezon hazırlıkları devam eden Fenerbahçe'de diğer yandan transfer çalışmaları sürüyor. Teknik direktör geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada transferlerin kısa sürede açıklanacağını belirtmişti.

3/11
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe ilk olarak Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katarak transfer dönemine çok hızlı bir giriş yapmıştı.

4/11
Fenerbahçe aynı gün içinde Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ı da açıklayarak rakiplerine transferde gözdağı vermişti.

5/11
Fenerbahçe daha sonra Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Sosa'yı transfer ederek kadrosunu güçlendirmişti.

6/11
Transfer çalışmaları devam eden Fenerbahçe'de sıcak bir gelişme daha yaşandı. Fenerbahçe, Las Palmas'tan Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'u kadrosuna kattı. Fenerbahçe dün gece İstanbul'a gelen Lemos ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe, Las Palmas'a bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro ödeyecek. Uruguaylı stoper ise yıllık 900 bin Euro kazanacak.

7/11
Fenerbahçe ilk stoper transferini Lemos ile gerçekleştirirken ikinci bir stoper için resmi adımlar atılmaya başlandı. Sportif direktör Emre Belözoğlu önderliğinde ikinci stoper transferini gerçekleştirmeye hazırlanan Fenerbahçe'ye kötü bir haber geldi.

8/11
Nice'ten ayrılan ve bonservisi elinde olan 21 yaşındaki Fransız stoper Malang Sarr için girişimlerde bulunan Fenerbahçe, genç yıldızın transferini sonuçlandıramadı.

9/11
Telefoot'ta yer alan habere göre Malang Sarr, Chelsea'ye transfer olmak için Londra'ya gitti.

10/11
PSG'den ayrılan Thiago Sila'yı da transfer eden Maviler, Malang Sarr ile bu sezon ikinci stoper transferini gerçekleştirmiş olacak.

11/11
Fenerbahçe, Sarr'ın menajeriyle görüşme gerçekleştirmiş fakat genç oyuncunun İngiltere'de oynamak istemesi nedeniyle görüşmelerde ilerleme kaydedememişti.


Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'de kalacak mı? Net açıklama geldi

Arrow

Fenerbahçe'de sürpriz Medina gelişmesi

Arrow

Mourinho, 2 futbolcunun biletini kesti:

Arrow

10 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Fenerbahçe'de Osayi çıkmazı!

Arrow

Sadece 22 dakika sahaya çıktı: Fenerbahçe'den Oğuz Aydın kararı

Arrow

Mourinho üzerini çizdi: Fenerbahçe'den beklenmedik karar

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.