Fenerbahçe savunmaya duvar örecek! İşte transfer listesi...
24.08.2020

1/7
Karagümrük ile oynanan maç savunmadaki zaafı bir kez daha ortaya çıkardı. Şu ana kadar 9 transfer yapan Feenrbahçe'de sıra defansın merkezine geldi. Godin, Kongolo, Tisserand, Sarr, Alpaslan, Lemos... Bu bölge için geniş bir aday listesi var. Emre Belözoğlu’nun hedefi, bu yıldızlardan ikisine yeni sezonda Çubuklu’yu giydirmek...

2/7
EN BÜYÜK HAYAL DIEGO GODIN

Adaylar içinde transferi en zor olan isim Diego Godin. Tecrübeli yıldız geçen sezon bonservis bedeli olmadan imza attığı inter ile sözleşmesini fesh etmek istiyor. İtalyan ekibi de senelik maliyeti 5 milyon Euro’yu bulan tecrübeli futbolcuyla yolları ayırmaya hazır. Fenerbahçe, Godin’in yıllarca milli takımda arkadaşlığını yapan Diego Lugano’yu devreye sokup bombayı patlatmaya çalışacak. Yönetimin, dünyaca ünlü yıldız için senelik 3 milyon Euro’ya kadar çıçıkacağı öne sürüldü. Godin’e başka talipler olsa da Kanarya şansını zorlamaya kararlı.

3/7
ALPASLAN HALA GÜNDEMDE

Sarı-Lacivertliler’de son günlerde hep yabancı savunmacıların adı ön plana çıktı. Ancak özellikle Emre Belözoğlu, Göztepe’nin yıldızından vazgeçmiş değil. Emre, stoperin yanı sıra sağ bek ve orta sahada da görev yapan Alpaslan Öztürk’ü takımda görmeyi çok istiyor. Her ne kadar geri planda kalmış olsa da Alpaslan için de temaslar sürmeye devam ediyor.

4/7
KONGOLO BİTMEK ÜZERE

Fenerbahçe, Hollandalı savunmacı ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-Lacivertliler, Kongolo’yu satın alma opsiyonuyla kiralamak için Huddersfield ile görüşmelerini sürdürüyor. İngiliz ekibi ilk başta opsiyonun ‘zorunlu’ olmasını istemişti. Sarı-Lacivertliler buna yanaşmayınca Huddersfield’ın bu talebinde geri adım attığı öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmelede sona aşamaya geçildiği öğrenlidi. Terence Kongolo konusunda her an müjdeli haber gelebilir.

5/7
SARR CHELSEA'YE GİDİYOR

Nice ile olan sözleşmesi sona için ilk temas erdinden sonra boşa çıkan Malang Sarr, birçok takımı peşine taktı. Fenerbahçe de 21 yaşındaki Fransız yıldızı çok istese de oyuncu, Chelsea ile anlaşma sağladı. Sarr, önümüzdeki günlerde İngiliz ekibine imza atacak. Ancak Sarı-Lacivertliler için bu transfer bitmiş değil. Çünkü Chelsea, oyuncuyu kiralık olarak gönderecek ve Fenerbahçe bunun için devreye girebilir.

6/7
LEMOS HABER BEKLİYOR

Uruguaylı oyuncu ve kulübü ile her konuda anlaşma sağlandı. Ancak Fenerbahçe, savunma için daha iyi bir isim arayışında. Lemos, yedek plan olarak görülüyor. Eğer Sarı-Lacivertliler, Diego Godin’e imza attırmayı başarırsa, o zaman vatandaşı Lemos’u da alarak stoperde ‘Uruguay duvarı’ oluşturabilir. Fenerbahçe, istediği anda Mauricio Lemos transferini bitirebilecek durumda.

7/7
TISSERAND İÇİN İLK TEMAS

Başarılı savunmacının kiralanması için kulübü Wolfsburg ile görüşmelere başlandı. Erol Bulut’un talebiyle Fenerbahçe’nin radarına giren Marcel Tisserand, düzenli forma giyebileceği bir kulübe gitmek istiyor. Kongo Milli Takımı’nda Galatasaraylı Luyindama ile birlikte oynayan 27 yaşındaki oyuncu, hava toplarındaki hakimiyeti ve 1.90 m.’lik boyuna rağmen hızıyla dikkat çekiyor. (Fanatik)


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.