Fenerbahçe 5 takviye daha yapacak! İşte o isimler…
23.08.2020

1/7
Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Mert Hakan Yandaş, Sinan Gümüş, Mame Thiam, İsmail Yüksek, Barış Sungur ve Jose Sosa... Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi yaptığı transferler...

Ve sarı-lacivertliler duracak gibi değil. Ali Koç yönetimi, Erol Bulut’a bir santrfor, bir sağ kanat, bir sağ bek ve iki stoper daha vermek istiyor. Bu yöndeki çalışmalarda sona gelindi.
Fenerbahçe’nin bir hafta içinde en az 5 oyuncuyla daha anlaşması bekleniyor. İşte o isimlerden öne çıkanlar...

2/7
KEVIN GAMEİRO (584 Maç, 208 gol,69 asist)

Valencia'nın Fransız golcüsü Gameiro, Fenerbahçe’nin Vedat Muriqi sonrası 1 numaralı hedefi. İspanyol kulübü, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki futbolcu için 1.5 milyon Euro bonservis istiyor. Pazarlıklar sürüyor. Oyuncuya ise 2.5 milyon Euro garanti ücretle iki sezonluk kontrat önerildi.

3/7
DİEGO PEROTTİ (395 Maç, 56 gol, 58 asist)

Roma'nın Arjantinli yıldızı Diego Perotti, Fenerbahçe’ye çok yakın. Perotti ile 2 artı 1 yıllığına prensip anlaşmasına varıldı. Roma ile 1 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli sağ kanat, bonservisini kulübünden almaya uğraşıyor. Oyuncunun, boşa çıkar çıkmaz sarı-lacivertlilere imza atması bekleniyor.

4/7
NAZIM SANGARE (81 Maç, 3 gol, 12 asist)

Antalya'nın A Milli Takım patentli sağ beki Nazım, sarı-lacivertlilerin listesinde en tepede. Sezonu Gökhan Gönül ile tamamlamayı düşünen F.Bahçe, 26 yaşındaki gurbetçi futbolcuyla geleceğe yatırım yapacak. Antalya ile 2022’ye kadar kontratı bulunan Nazım’a karşı takas formülü ön plana çıkıyor.

5/7
MAURICIO LEMOS (112 Maç, 7 gol, 1 asist)

İspanya 2. Ligi’nde Las Palmas forması giyen Uruguaylı stoper Lemos ile anlaşmaya varıldı. Fenerbahçe, kontratının son sezonundaki futbolcu için 1.5 milyon Euro bonservis ödeyecek. 4 yıllık kontrat yapılacak 24 yaşındaki oyuncu ise 1 milyon Euro kazanacak. İmzalar kısa süre içinde atılacak.

6/7
MALANG SARR (119 Maç, 3 gol, 3 asist)

Bu bölgeye düşünülen ilk isim genç yaşı ve potansiyeliyle öne çıkan Sarr... Bonservissiz oluşu nedeniyle pek çok takımın ilgilendiği 21 yaşındaki sol ayaklı stopere, imza parası dahil 3 milyon Euro dolayında bir teklifle gidildi. Cevap bekleniyor.

7/7
MARCEL TISSERAND (160 Maç, 4 gol, 8 asist)

Sol stopere düşünülen diğer isim Wolfsburg forması giyen 1.90’lık yıldız Tisserand... Alman ekibinin Pongracic’i transfer etmesiyle ilk 11’deki yerini kaybeden 27 yaşındaki Kongolunun satın alma opsiyonluyla kiralanmasına uğraşılıyor. (Sözcü)


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.