Fenerbahçe'de savunma operasyonu! Defansa rüya ikili
22.08.2020

1/8
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan Fenerbahçe, flaş transferlere imza atmaya devam ediyor. Son olarak Sosa'yı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, savunma hattını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Fenerbahçe'nin gündemindeki stoper ikilisi...

2/8
Orta sahasını ve savunma beklerini flaş transferlerle güçlendiren Fenerbahçe, şimdi de son iki sezonda kanayan yarası olan stoper bölgesi için kolları sıvadı.

3/8
Birçok isimle temasta olan sarı-lacivertlilerden çok flaş bir hamle geldi...

4/8
Takvim'de yer alan habere göre bonservisi elinde olan ve çok sayıda önemli kulübün ilgilendiği Malang Sarr'ı ikna için yoğun çaba harcayan yönetim, Inter'in dünyaca ünlü yıldızı Diego Godin'e de kancayı attı.

5/8
Fenerbahçe'nin Uruguaylı stoperin menajeriyle temasa geçtiği,sarı-lacivertlilerin eski yıldızı Diego Lugano'nun da görüşmelerle aktif rol aldığı öğrenildi.

6/8
Yönetim hem Sarr hem de Godin'i bitirerek son yılların en iyi savunma ikilisini oluşturmak istiyor. İtalyan basını, Godin'in Inter'den ayrılma kararı aldığını ve sözleşmesini feshetmek için görüşmelerde bulunduğunu öne sürdü.

7/8
Geçen sezon Inter formasıyla Serie A'da 23 maça çıkan Diego Godin 1 gol atarken, 1 de asist yaptı. Uruguaylı savunmacı milli takımda ise tam 135 kez görev yaptı.

8/8
9 yıl boyunca Atletico Madrid formasını giyen 34 yaşındaki Godin müthiş başarılara imza attı. Uruguaylı yıldız bölgesinin en iyi isimlerinden.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.