Fenerbahçe'ye çılgın golcü! İspanyollar duyurdu
21.08.2020

1/18
Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe şampiyon bir kadro oluşturabilmek adına, sportif direktör Emre Belözoğlu liderliğinde çalışmalarına gece gündüz devam ediyor.

2/18
Yeni sezona yeni teknik direktörü Erol Bulut yönetiminde Samandıra'da hazırlanan Fenerbahçe'de tek gündem transfer...

3/18
2020-2021 sezonun hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirleyen Sarı Lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun belirlediği isimlerle görüşmelere devam ediyor.

4/18
Transfer dönemine fırtına gibi giren Fenerbahçe, ilk olarak Demir Grup Sivasspor'dan ayrılan Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna kattığını duyurmuş, Fenerbahçe ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Mert Hakan Yandaş'ın ardından transfer haberleri art arda gelmişti.

5/18
Sarı-lacivertliler 4 Ağustos tarihinde başlayan transfer sezonunda şu ana dek, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Mame Thiam, Sinan Gümüş ve Barış Sungur'u kadrosuna kattığını resmen açıklamıştı.

6/18
Öte yandan performansıyla birçok Avrupa kulübünün dikkatini çeken Vedat Muriqi için de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, oyuncu ile ciddi şekilde ilgilenen İtalyan ekibi Lazio ile anlaşma sağlandığı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

7/18
Fenerbahçe'den çıkan haberlere yalanlama gelirken, “Futbol A Takımı oyuncularımızdan Vedat Muriqi'ye çeşitli kulüplerden muhtelif teklifler gelmektedir. Ancak, bugün bazı yayın organlarında oyuncumuzun transferi için bir miktar para ve bir başka oyuncunun bonservisi karşılığında İtalya'nın Lazio takımıyla anlaşıldığına dair haberler yer almıştır. Bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.“ ifadeleri kullanılmıştı.

8/18
Birçok dev kulübü peşine takan Muriqi'nin satılma ihtimaline karşılık golcü arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler için İspanyol haber kaynaklarından flaş bir iddia ortaya atıldı.

9/18
'Grada3' haber sitesinin 'Fenerbahçe Gameiro için geldi' başlığıyla okuyucularına sunduğu haberde, Valencia'nın 2018 yılında Atletico Madrid'den 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılında kadrosuna kattığı Fransız golcü için Fenerbahçe'nin devrede olduğu yazıldı.

10/18
Haberin detaylarında ise, mali anlamda zor günlerden geçen Valencia'nın birkaç hafta içerisinde yüksek maaşlı isimleri elinden çıkaracağı, kulüpten ayrılmaya en yakın ismin ise Fransız forvet Kevin Gameiro olduğu kaydedildi.

11/18
Haberde İspanya'nın AS Gazetesi'nden de alıntılara yer veren haber sitesi, Lazio'nun Fenerbahçe ile Vedat Muriqi transferi için görüşme halinde olduğu, sarı-lacivertlilerin Kosovalı golcü için minimum 16 milyon Euro almayı beklediği, bu miktarın bir kısmının da Gameiro için harcanacağı bilgisine yer verildi.

12/18
Öte yandan Valencia'nın da yüksek maaşı nedeniyle oyuncuyu elden çıkarmaya oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

13/18
OYUNCULARINA ÖDEME YAPAMIYORLAR

La Liga'da sezonu 9. sırada bitiren ve Avrupa Kupaları'na katılamayan Siyah- Beyazlılar, ekonomik anlamda büyük sıkıntılar yaşıyor, oyuncularına paralarını ödeyemiyor.

14/18
33 yaşındaki golcünün yıllık 4.5 milyon Euro'luk maaşı da, kulüp için ağır bir yük haline gelmiş durumda. Bu yüzden Fransız forveti sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kala ucuza da olsa göndermek isteyen Valencia'nın bu planını duyan Başkan Ali Koç ve kurmaylarının, oyuncunun tarafıyla iletişime geçtikleri ifade edildi.

15/18
Buradan gelecek habere göre ve Vedat'ın da satışında bir ışık belirdiği anda Kanarya'nın temaslarını hızlandıracağı bilgisine ulaşıldı. Özellikle ceza sahası içerisinde tam bir bitirici olan Gameiro'nun transferinde, Erol Bulut'un da çok istekli olduğu konuşuluyor.

16/18
KRİZİ FIRSATA ÇEVİRECEK!

Başkan Ali Koç ve kurmaylarının da tecrübeli golcüye senelik 2.5 milyon Euro ücret teklif ettiği ve bu rakama da Fransız forvetin sıcak baktığı bilgisine ulaşıldı.

17/18
33 yaşındaki Gameiro ile 2+1 yıllık bir sözleşme planlayan Kanarya'dan Valencia'nın ise bonservis bedeli olarak 1.5 milyon Euro talep ettiği gelen haberler arasında yer alıyor.

18/18
Ancak Fener cephesi, Valencia'nın da içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten faydalanarak, bu transferi en düşük bonservis bedeli ya da hiç para vermeden bitirmeyi planlıyor. Çünkü İspanyol temsilcisinin, Gameiro'nun maaşını karşılayacak gücü bulunmuyor. (Fotomaç)


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.