Barcelona'dan Fenerbahçe'ye kötü haber!
19.08.2020

1/7
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, önceliğini Süper Lig'in tecrübeli isimlerine vermişti. Stoper, kanat ve golcü transferleri için rotayı yurt dışına çeviren sarı-lacivertlilere, Barcelona'dan kötü haber geldi. İşte Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'un ısrarla istediği o isim ve detaylar...

2/7
Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk parolasıyla mücadele edecek olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

3/7
Transfer döneminin hareketli takımlarından olan sarı-lacivertliler kadrosuna Mert Hakan, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Novak ve Mame Thiam gibi isimleri dahil etmişti.

4/7
Fenerbahçe'de sportif direktörlük görevine getirilmesi beklenen Emre Belözoğlu'nun ısrarla istediği isimden kötü haber geldi. İspanyol devi Barcelona da aynı oyuncuya talip oldu. İşte detaylar...

5/7
France Football'da yer alan habere göre Katalan ekibi, Nice'ten ayrıldığından beri kulüpsüz olan genç defans oyuncusu Malang Sarr'ı kadrosuna katmak istiyor.

6/7
Barcelona'nın oyuncuyu direkt ilk 11'de oynatma fikri olduğu ifade edilirken, Fransız yıldızın İngiliz ekiplerinin de radarında olduğu bildirildi.

7/7
Sarr'ın yeni adresinin önümüzdeki haftalarda netleşeceği aktarılırken, genç yıldız geride bıraktığımız sezon çıktığı 20 maçta 1 gol kaydetti. (Fotomaç)


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.