Resmi açıklama geldi! Smolov ve Fenerbahçe...
18.08.2020

1/15
Önümüzdeki sezon forvet hattını tamamen yenilemek isteyen Fenerbahçe, Thiam transferinin ardından gözünü Smolov'a çevirmişti. Rus yıldızın kulübü Lokomotif Moskova'dan flaş bir çaıklama geldi. İşte detaylar...

2/15
Geçtiğimiz sezonu beklentilerin çok altında bir performansla tamamlayan Fenerbahçe sezonu topladığı 53 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

3/15
Yeni sezonda şampiyonluktan başka bir düşüncesi olmayan sarı-lacivertliler, transfer çalışmalarına yoğunlaşırken transfer sezonunun en hareketli ekibi olarak göze çarpıyor.

4/15
Şu ana dek Mert Hakan Yandaş, Mame Thiam, Gökhan Gönül, Caner Erken, Filip Novak ve Barış Sungur'u resmi olarak kadrosuna katan sarı-lacivertliler birçok isimle de prensip anlaşmasına varmış durumda.

5/15
Öte yandan Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Erol Bulut'a emanet eden Fenerbahçe, sezon öncesi çıktığı ilk hazırlık mücadelesinde İstanbulspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmişti.

6/15
Transferde kadroya katılacak isimlerin yanında, harcama limiti nedeniyle bazı isimlerle yollarını ayırmak durumunda olan sarı-lacivertlilerde takımdan gitmesi gündemde olan en dikkat çekici isimler ise Luiz Gustavo ve Vedat Muriqi...

7/15
Gustavo için en ciddi alıcı konumunda bulunan Lyon'un yanı sıra birçok dev kulüp Fenerbahçe'nin kapısını çalarken, Muriqi için Lazio ile müzakereler sürüyor.

8/15
Yeni transferler için kaynak yaratmak amacıyla gönderilmesi beklenen Vedat Muriqi için Lazio ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandığı haberleri gelirken, Sport Italia'dan Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Vedat Muriqi için sportif direktör Igli Tare'nin sarı-lacivertlilerle yaptığı son görüşmeler sonucunda 18 milyon Euro peşin, 2 milyon Euro da bonuslar olmak üzere 20 milyon Euro üzerinden anlaşma sağlandığı öğrenilmişti.

9/15
Fenerbahçe'den senelik 1.5 milyon Euro alan golcü oyuncunun, Lazio'dan yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alacağı ve bonuslarla birlikte bu bedelin de yükselebileceği ifade edildi. Kosovalı golcü, gelecek hafta başında Roma'da olacak ve Lazio'ya imza atacağı da gelen bilgiler arasındaydı.

10/15
Hal böyle olunca golcü arayışları için gaza basan Fenerbahçeli kurmayların, Rusya ekiplerinden Lokomotif Moskova'nın 30 yaşındaki golcü oyuncusu Fedor Smolov'u gündemine aldığı iddia edilmişti.

11/15
Bu transfer için birçok iddia ortaya atılırken, Lokomotif Moskova yöneticisi Anatoly Meshcheryakov verdiği bir röportajda bu transfer haberleri ile alakalı değerlendirmelerde bulundu.

12/15
Rus kaynaklı haber sitesi sport24'e açıklamalarda bulunan Meshcheryakov, bu haberleri kesin bir dille yalanlarken şu ifadeleri kullandı...

13/15
“Bu haberleri ilk defa duyuyorum. Bunu yazanlarla iletişime geçmeliyiz. Çıkan haberlerde Smolov'un maaşını bile yazıyorlar.“ şeklinde konuştu.

14/15
Çıkan haberleri net bir şekilde yalanlayan Meschcheryakov'un bu açıklamalar sonrası Smolov transferi rafa kalktı. (Fotomaç)

15/15


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.