Fenerbahçe son dakika transfer haberleri... Flaş gelişmeler...
15.08.2020

1/20
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rotasını Fenerbahçe’ye çeviren Jose Sosa’nın menajerinin, bugün ya da yarın Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturması bekleniyor. Son olarak Werder Bremen forması giyen Nuri Şahin'in menajeriyle temasa geçilirken, Alanyasporlu Caulker için de temaslar başladı. Bir başka Alanyaspor'un yıldızı Bakasetas için girişimlerini hızlandıran Kanarya, Las Palmas forması giyen Mauricio Lemas için geri sayıma geçti. İşte detaylar...

2/20
Jose Sosa’nın menajeri görüşmeye geliyor
Trabzonspor’la sözleşmesini uzatmayan Jose Sosa, ülkesi Arjantin’de yetiştiği eski kulübü Estaduiantes’ten gelen transfer tekliflerini de yanıtsız bırakmıştı.

3/20
Yakında tatilini sonlandıracak olan ve ailesinin İstanbul’da yaşamak istemesi sebebiyle rotasını Fenerbahçe’ye çeviren Sosa’nın menajerinin,bugün ya da yarın Sarı-Lacivertli yöneticilerle masaya oturması bekleniyor.

4/20
Görüşmede son detayların konuşulacağı öğrenilirken,35 yaşındaki futbolcuyla büyük ihtimalle 1+1 yıllık bir sözleşme yapılacağı bildirildi.

5/20
Sportif Direktör Emre Belözoğlu’nun da Sosa transferinde kilit rol oynadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

6/20
Nuri Şahin de listeye girdi

Almanya’da son olarak Werder Bremen forması giyen Nuri Şahin, bu takımla yollarını ayırmış ve serbest kalmıştı.

7/20
31 yaşındaki oyuncunun adı da Süper Lig ekiplerinden Antalya ile anılmış, hatta Akdeniz ekibinin teknik direktörü Tamer Tuna, bu transfer harekatını doğrulamıştı.

8/20
Tecrübeli oyuncunun boşta olmasını fırsat bilen Kanarya’nın da, bu futbolcunun menajeriyle temasa geçerek, durumunu sorduğu bilgisine ulaşıldı.

9/20
Nuri ile ilgili son kararı Erol Bulut verecek.

10/20
Steven istiyor ama…

Yeni sezonda savunmada artık sıkıntı yaşamak istemeyen Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’i çok iyi bilen Alanyaspor’un İngiliz oyuncusu Steven Caulker’u listesine dahil etmişti.

11/20
Teknik direktör Erol Bulut’un da Alanya’da birlikte çalıştığı Caulker’ı takımda görmek istemesinin ardından Fenerbahçe de harekete geçti.

12/20
Caulker’ın da Kanarya’ya gelmek istediği, ancak Akdeniz ekibiyle henüz orta yolun bulunmadığı bildirildi.

13/20
28 yaşındaki stoperin Alanya ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

14/20
Ver Bakasetas al Jailson’u!

Yeni sezonda Kanarya’nın 10 numara için düşündüğü isimlerden biri de Alanya’dan Bakasetas’tı.

15/20
Yunan oyuncu için Fenerbahçe’nin bir süredir girişimleri olduğu biliniyordu. Ancak Alanya’nın, tecrübeli futbolcuyu kolay kolay satmak istememesi ve 5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi, işleri zorlaştırmıştı.

16/20
Sarı-Lacivertliler’in, Bakasetas için Jailson artı bir miktar para teklifini yaptığı, karşı taraftan cevap beklediği öğrenildi.

17/20
Mauricio Lemos geri sayımda

İspanya 2. Ligi ekiplerinden Las Palmas’ta forma giyen Mauricio Lemos’la imza aşamasına gelen Fenerbahçe’nin, Uruguaylı stoperin kulübüyle son detayları görüştüğü öğrenilmişti.

18/20
24 yaşındaki oyuncunun da Sarı-Lacivertliler’e çok gelmek istemesinin, transferde kilit rol oynadığı bildirildi. Lemos’un, önümüzdeki hafta başı soluğu İstanbul’da alacağı bildirildi.

19/20
Deneyimli stoper ve menajeriyle sözleşme şartlarının masaya yatırılmasının ardından resmi imzaların atılması bekleniyor.

20/20
Büyük ihtimalle tecrübeli savunmacıyla 3+1 yıllık bir sözleşme yapılacağı gelen haberler arasında yer alıyor.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.