İşte F.Bahçe'nin yeni Lugano'su! İmza tarihi belli oldu
13.08.2020

1/11
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği son sürat devam ediyor. Şimdiye kadar 6 transferi noktalayan Fenerbahçe, gözünü stoper bölgesine çevirdi. Oynadığı futbol tarzı ve Uruguaylı olması sebebiyle Lugano'ya benzetilen o isimle resmen anlaşma sağlandı. İşte imza tarihi ve detaylar...

2/11
Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe, tam 4 transferi aynı gün içerisinde açıklayarak, taraftarlarını sevindirmişti.

3/11
Sarı-lacivertli takım Mert Hakan Yandaş, Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Filip Novak'ı renklerine bağladığını duyurmuştu.

4/11
Kanarya daha sonrasında Barış Sungur transferini de açıklamıştı. Genç transferlerden İsmail Yüksek de Fenerbahçe ile antrenmanlara başladı.

5/11
İkinci bir transfer operasyonuna başlayacak olan Fenerbahçe, başta Sinan Gümüş ve Alpaslan Öztürk olmak üzere birçok isme imza attırmak istiyordu.

6/11
Ancak teknik direktör Erol Bulut, önceliğin La Liga'da forma giyen Uruguaylı stopere verilmesini istemişti ve bu transferde flaş gelişmeler yaşandı. İşte detaylar...

7/11
Sarı-lacivertlilerin görüştüğü isimlerden Mauricio Lemos'ta flaş gelişme... 24 yaşındaki stoperin 2021'e kadar sözleşmesinin bulunduğu Las Palmas'tan transfer görüşmeleriyle ilgili açıklama geldi.

8/11
İspanyol ekibinin başkanı Miguel Angel Ramirez Alonso, Lemos konusunda Fenerbahçe ile prensipte anlaşma sağladıklarını belirtip, “Transferin tamamen sonuçlanmasını bekliyoruz. Bu hafa içinde tamamen sonuçlanır“ sözlerini sarfetti.

9/11
Avrupa kariyerinde Rubin Kazan ve Sassuolo ile Las Palmas'ta forma giyen Lemos, sert futboluyla öne çıkıyor. 1.87 boyundaki futbolcu, savunmadan top çıkarma özelliğinin yanı sıra hava toplarındaki üstünlüğüyle de dikkat çekiyor.

10/11
LUGANO'DAN BİLGİ ALDI

Uzun yıllar giydiği Fenerbahçe forması ile taraftarların unutulmazları arasına giren Diego Lugano'nun da Lemos transferinde devreye girdiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerle sürekli temas halinde olan Lugano'nun vatandaşı Lemos ile görüştüğü ifade edildi. Genç futbolcunun telefonla ulaştığı Lugano'dan Fenerbahçe, Süper Lig ve İstanbul'la ilgili bilgiler aldığı kaydedildi.

11/11
BONSERVİSİ 2.5 MİLYON EURO

Mauricio Lemos'un transferinde Las Palmas'a ödenecek bonservisin de netleştiği iddia edildi. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki stoper için İspanyol ekibine 2.5 milyon euro bedel ödeyeceği ileri sürüldü. Önümüzdeki günlerde 3 yıllık sözleşme imzalanması beklenen Uruguaylı futbolcunun da senelik 1 milyon euro kazanacağı belirtildi. (Fotomaç)


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.