Ve Hasan Ali Kaldırım imzaladı!
22.07.2020

1/10
Hasan Ali Kaldırım bilmecesi sonunda çözüldü. Sarı-lacivertliler uzun yıllar hizmet eden başarılı sol bekin hangi takıma imza atacağı merak konusuydu.

2/10
Fenerbahçeli taraftarların sosyal medyadan takımdan gönderilmesi adına kampanyalar dahi başlattığı Hasan Ali Kaldırım ile Galatasaray ve Başakşehir ciddi anlamda ilgileniyordu.

3/10
Süper Lig'in son haftalarına Emre Belözoğlu'nun 11'de başlamadığı maçlarda kaptan olarak çıkan Hasan Ali Kaldırım, yaptığı asistlerle beğeni toplamıştı.

4/10
Gelecek hafta sözleşmesi sona erecek olan yıldız isimle ilgili düğüm çözüldü ve Hasan Ali'nin imza attığı sözleşme ortaya çıktı.

İşte detaylar...

5/10
Fenerbahçe Yönetimi'nin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

6/10
Hasan Ali için daha önce Galatasaray iddiaları gündeme gelmiş ancak milli futbolcu bunu yalanlamıştı.

7/10
Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe'nin Hasan Ali Kaldırım'a 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği ve teklif edilen miktarın ise senelik 6.5 milyon TL garanti para olduğu bildirildi.

8/10
Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe'de yıllık 1.4 milyon Euro'ya forma giyiyordu. Tecrübeli futbolcunun yönetimin kendisine yaptığı teklife sıcak baktığı sadece sözleşmenin 1+1 yerine 2+1 olmasını talep ettiği de gelen haberler arasında.

9/10
Hasan Ali Kaldırım için pandemi döneminde Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edilmişti. Ancak milli futbolcu bu iddiaları yalanlamış zamanı geldiğinde ilk görüşmeyi kulübü Fenerbahçe ile yapacağını açıklamıştı.

10/10
Fenerbahçe'nin sol bek mevkisi için Beşiktaş'la sözleşmesi sona erecek olan eski futbolcusu Caner Erkin ile ilgilendiği de biliniyor.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.