Beşiktaş Fenerbahçe maçına spor yazarları ne dedi?
20.07.2020

1/8
Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ettiği derbi karşılaşmasını spor yazarları yorumladı.

2/8
Ercan Taner (SÖZCÜ): Derbiler böyledir işte... Kötü oynarsınız, rakip size gol atamaz. Rakip kaleci, genç yaşına göre mükemmel oynar. Sizin kaleciniz bir hata yapar, sonra maçı kaybedersiniz. Derbilerde eksik kalmayacaksınız. Gösterdiği üstün performans dolayısıyla kaleci Ersin’e ayrı parantez açmam lazım. Çok iyi oynadı.

3/8
Mehmet Demirkol (Fanatik): Sergen Yalçın açısından en büyük artı ikinci yarıda Fenerbahçe’nin hücum tehdidi olmadan oynadığı oyunda savunmacılarını da hücuma sokup Altay’ın yan top defolarını iyi kurcalamasıydı. Belli ki gördüğünüz yerden ortalayın demiş ve öyle olunca da Vida maçı aldı.

4/8
Ercan Güven (Milliyet): Fenerbahçe, Muriç atılmasa muhtemelen ortak olacağı, belki de kazanacağı derbiyi 2-0 kaybetti ama hiç olmazsa bir devre dayandı. Direnç gösterdi. Üstün oynadı. Üçüncülük peşindeki Beşiktaş ise oynadığı futbolun kalitesini, görüntüsünü falan bir kenara bırakıp tek hedefi üç puanı aldı. Şampiyonun belli olduğu bir gecede ne kadar önemi varsa artık…

5/8
Ali Ece (Fanatik): Sergen Yalçın, ikinci yarıya oyuncu değil, oyunu değiştirerek başladı: 1 kişi fazla oynarken oyun üstünlüğünü kurmak için mutlaka yapmanız gereken iki şey vardır. Yerden kısa seri paslarla oyun kurmak ve üçüncü alana geçince rakibin bir kişi eksikliğinden faydalanmak için oyunun yönünü hızlı şekilde değiştiren diyagonal paslar atmak. Beşiktaş, perdeyi açan golü tam da böyle attı.

6/8
Faik Çetiner (Fanatik): Böyle maçlarda bir eksik oynamak zordu. Ancak Sarı-Lacivertliler maçı hiç bırakmadılar. İkinci yarı bir eksikle Fenerbahçe ne kadar direnecek diye düşündük. Eksik Fenerbahçe yorulana kadar dirense de sonunda gardı düşüp oyunu kaybetti. Bu kaybedişin baş sorumlusu Muriç’in ihaneti idi.

7/8
Hilmi Türkay (Cumhuriyet): F.Bahçe, 6 aya girildi, hâlâ emanet teknik direktörlerle yönetiliyor. Yeni yönetim, Ersun Yanal kararında yanlış tercih yaptı. Keşke Aykut Kocaman’ı alsaydınız. Eminim Aykut Hoca, bu takımı ölü toprağından çıkarır, zirveye oynatırdı. Bu benim şahsi fikrim. Herkes konuşmakta, yazmakta özgürdür. Beşiktaş yönetimi, Sergen Yalçın hamlesinde başarı sağladı.

8/8
Orhan Yıldırım (Fanatik): Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen Beşiktaş, Fenerbahçe engelini kolay geçti. İlk yarı çok pozisyon veren Kartal, ikinci devre gerçek yüzünü gösterdi. Her geçen dakika, oyundan düşen Fenerbahçe, geldiği gibi evine eli boş döndü. Sergen Yalçın’ın ekibi, Avrupa hayalini ligin son maçına taşımasını bildi.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.