Fenerbahçe'ye Almanya'dan 3 transfer!
20.07.2020

1/9
Bir sezonu daha hayal kırıklığı yaşatarak bitirmeye hazırlanan Fenerbahçe, 2020- 21 yapılanması için kolları sıvadı. Yönetim ve sportif direktör olmaya hazırlanan Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor.

2/9
Kanarya, TFF'nin açıkladığı yeni yabancı kuralına göre hareket ederken ilk olarak kadrosuna genç yeteneklerin dışında Mert Hakan Yandaş'ı transfer etmişti.

3/9
Sivasspor'un başarılı orta sahası, sosyal medya hesabından kırmızı-beyazlılara veda ederken sezonun sona ermesiyle birlikte Fenerbahçe'ye imza atacak.

4/9
Süper Lig içerisinden adı başta Gökhan Gönül ve Caner Erkin olmak üzere birçok isimle anılan Fenerbahçe, gözünü yurt dışına çevirdi.

5/9
Sarı-Lacivertliler'in hazırladığı transfer listesinin ilk sıralarında Fortuna Düsseldorf forması giyen Milli oyuncularımız Kaan Ayhan ve Kenan Karaman var. Kanarya bu ikili için bir süredir girişimlerini sürdürüyordu.

6/9
Fortuna Düsseldorf'ta Kaan Ayhan 2.5 milyon Euro'ya, Kenan Karaman ise 2 milyon Euro'ya serbest kalabiliyor.

7/9
Alman basınına göre Fenerbahçe'nin radarına Düsseldorf'tan bir isim daha girdi: Emmanuel Iyoha... 22 yaşındaki forvet sezun 2. Lig ekiplerinden Kiel'de geçirdi.

8/9
Iyoha, burada kaydettiği 9 golle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Nijerya asıllı Alman forvet, 1.91 m.'lik boyuyla tarz olarak Muriqi'ye benziyor.

9/9
Fenerbahçe'nin Emmanuel Iyoha için de ilk etapta 500 bin Euro teklif etmesi bekleniyor. Futboldan sorumlu yönetici Selahattin Baki'nin sezon sonunda Düsseldorf'a giderek 3 oyuncunun birden işini bitirmeye çalışacağı öğrenildi.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.