Vedat Muriqi'yi izlemek için Beşiktaş derbisine geliyorlar!
19.07.2020

1/8
Bu sezon sarı-lacivertliler adına en fazla öne çıkan isimlerden olan Kosovalı forveti, özellikle West Bromwich’i çalıştıran Slaven Bilic takip edecek. İtalya’dan da Roma ve Lazio kulüpleri golcü oyuncunun performansını son kez mercek altına yatıracak.

2/8
Fenerbahçe, Süper Lig’de sezonun son derbisine Beşiktaş deplasmanında çıkarken, gözler Vedat Muriç’in üzerinde olacak. Sarı-lacivertliler bu sezon en çok öne çıkan isimlerden olan Muriç, Vodafone Park’taki kritik mücadelede yakından izlenecek.

3/8
İngiltere’de West Bronwich Albion ve İtalya’da Roma ile Lazio kulüpleri artık harekete geçmeye hazırlanıyor. Sezonların bitmesiyle başlanacak transfer hareketleri için kulüpler son çalışmalarını yapıyor.

4/8
Bu sezon şimdiye kadar 35 resmi maçta 17 gol atıp 7 asist yapan Kosovalı forvet, bilhassa Slaven Bilic tarafından isteniyor. West Bromwich’i Premier Lig’e çıkarmak için uğraşan Bilic, son haftalarda puan kayıpları yaşayınca bu transferde zora girdi. Eğer West Bromwich Championship’te kalırsa Muriç transferi kulüp tarafından yapılmayacak.

5/8
Ancak Premier Lig için planlarını hazırlayan Bilic, transfer listesinde ilk sıraya 26 yaşındaki golcüyü yazmış durumda. Bu nedenle Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini en yakından izleyecek kişi de Hırvat teknik direktör olacak.

6/8
İtalya’da da Roma ve Lazio şimdiden çalışmalarını hızlandırdı. Daha önce Türkiye’den Cengiz Ünder ve Mert Çetin gibi isimleri getirerek memnun kalan Roma, Muriç’e de ılımlı yaklaşıyor, o yüzden derbideki performansı merakla bekleniyor.

7/8
Lazio Kulübü de gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde olacağı için güçlü bir hücum hattı istiyor ve Beşiktaş maçında Muriç bizzat seyredilecek.

8/8
Eljif’ten sonra ilk

Fenerbahçe’de transfer döneminde Eljif Elmas’tan sonra Vedat Muriç’in de İtalya’ya gitmesi gündemde bulunuyor. Geçen yıl Eljif Elmas’ı 17 milyon euroya Napoli’ye satan sarı-lacivertliler benzer şekilde Muriç’i de Serie A’ya gönderme ihtimalini masasında tutuyor. Muriç’ten de ciddi bir bonservis miktarı alınarak son iki yılda böylece ciddi bir gelir elde edilmesi amaçlanıyor.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.