Slaven Bilic'ten Muriqi'ye çağrı: "Ada'ya bekliyorum"
07.07.2020

1/6
Vedat Muriç yeni sezonda Ada'da forma giyebilir... Bir dönem Beşiktaş'ı da çalıştıran İngiltere Championship ekiplerinden West Bromwich'in hocası Slaven Biliç, Fenerbahçe'nin golcü yıldızı Vedat Muriç'i gözüne kestirdi. Hırvat hocanın Kosovalı golcüyü telefonla aradığı ortaya çıktı.

2/6
SEN ÇOK İYİ BİR FUTBOLCUSUN

Bilic'in Vedat Muriç'e, “Sen çok iyi bir golcüsün ve seni uzun zamandan beri izliyorum. Yeni sezonda West Bromwich'te oynamanı çok istiyorum. Burada yıldızın parlar“ dediği öğrenildi.

3/6
YETER Kİ KULÜBÜMLE ANLAŞIN

Vedat Muriç'in de Biliç'e, “Sizinle çalışmak bana da büyük mutluluk verir. Siz kulübümle anlaşın yeter. Ben İngiltere'de oynamayı seve seve kabul ederim“ cevabını verdiği belirlendi.

4/6
GÖRÜŞMELER OLUMLU İLERLİYOR

Bu gelişmenin ardından İngiliz kulübünün Fenerbahçe'ye resmi teklif yaptığı gelen bilgiler arasında. Görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve şimdilik bir pürüz olmadığı öne sürüldü. (Takvim)

5/6
REKORA KOŞUYOR

Ligde 5 maç kala Vedat Muriç de 15 sayıya ulaştı. Kosovalı golcü bir kez daha ağları sarsarsa Van Persie'yi yakalayacak. Muriç, iki gol atması halinde son 10 yılda Çubuklu formayla ligde bir sezonda en fazla skor üreten ikinci isim olacak. Vedat Muriç, kalan beş mücadelede rakip fileleri üç kez sarsarsa bu kez kendi kariyer rekorunu da kıracak. (Takvim/Özel)

6/6
TRANSFER SÖZLERİ

Kosovalı golcünün menajeri Haluk Canatar transfer süreci ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu; “Vedat'ın transferi ile ilgili İngiltere ve İtalya'dan yazılı ve sözlü talepler var. Ligin akış süreci devam ettiği için şu anda kulüp isimlerini açıklayamıyorum.“


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.