Fenerbahçe'de yer yerinden oynuyor! Tam 11 ayrılık birden
20.06.2020

1/17
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final turunda Trabzonspor'a elenen Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da hedefsiz kaldı. Sarı-lacivertliler gözünü gelecek sezona dikerken, takımda baştan sona revizyona gidilecek. Kanarya'da Max Kruse'nin ardından hiç beklenmedik ayrılıklar daha yaşanacak. İşte gelecek sezon Fenerbahçe'nin yola devam etmeyeceği 11 isim... (Sabah)

2/17
Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezon için hazırlıklarına şimdiden başladı.

3/17
Yaşanan mali sıkıntılar ve corona virüsü salgınının getirdiği maddi zarar nedeniyle yerli ve genç transferine yönelen sarı-lacivertliler, transferde ilk somut adımlarını attı.

4/17
İlk olarak Gölcükspor forması giyen İsmail Yüksek ile 5 yıllık sözleşme imzalayan sarı-lacivertliler, Bucaspor forması giyen Barış Sungur ile de her konuda anlaşma sağladı.

5/17
Kanarya, gelecek sezonda yerli rotasyonunu genişletmek için çalışmalarını sürdürürken, iç transferde de flaş gelişmeler yaşanıyor.

6/17
İşte ayrılacak isimler...

7/17
Simon Falette

Fenerbahçe, sezon başında transfer ettiği Zanka'yı kiralaması, Rami ile de sözleşmesini feshetmesi sonrası ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Simon Falette'i takımda tutmayı düşünmüyor. Gineli stoper, sezon sonunda Eintracht Frankfurt'a geri dönecek.

8/17
Miha Zajc

Fenerbahçe, 2019-20 sezonu ara transfer döneminde kadrosuna kattığı ancak istenen performansı bir türlü veremeyen Miha Zajc'ı da satış listesine koydu. Sloven futbolcunun İngiltere, İtalya ve Rusya'dan taliplerinin olduğu öne sürüldü.

9/17
Allahyar

Fenerbahçe'nin sezon başında İran ekibi Esteghlal FC'den transfer ettiği Allahyar Sayyadmanesh, büyük hayal kırıklığı yarattı. Geçtiğimiz eylül ayında İstanbulspor'a kiralanan İranlı forvet, TFF 1. Lig ekibinde de isteneni veremedi ve ara transfer döneminde sarı-lacivertli takıma döndü. Yönetim, sezon sonunda Allahyar için gelecek teklifleri değerlendirecek.

10/17
Tolga Ciğerci

Geçtiğimiz sezon transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle ilk sezonunda forma giyemeyen Tolga Ciğerci, sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla beğeni toplamış ancak ikinci yarıda kanat bölgesinde görev almaya başlamasıyla performansında düşüş yaşamıştı. Sözleşmesi sezon sonunda biten Tolga'nın Wolfsburg'a transfer olacağı iddia edildi.

11/17
Vedat Muriç

Bu sezon Luiz Gustavo ile birlikte Fenerbahçe'nin en başarılı ismi olan Vedat Muriç, transfere kaynak yaratmak adına satış listesine konuldu. Bu sezon hem Fenerbahçe hem de Kosova Milli Takımı ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcunun adı Tottenham, Lazio ve Napoli gibi takımlarla anılıyor.

12/17
Mehmet Ekici

Kanarya, sezonun ilk yarısında kadro dışı bıraktığı ve ikinci yarıda yeniden takıma dahil edilen Mehmet Ekici'yi takımdan gönderecek. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sona eren futbolcuya yeni mukavele önermeme kararı aldı.

13/17
Mevlüt Erdinç

Fenerbahçe, sezon başında Muriqi'ye alternatif olarak transfer ettiği ancak isteneni veremeyen Mevlüt Erdinç'i yeni sezonda kadroda düşünmüyor. Bu sezon sarı-lacivertli formayla 11'i Süper Lig, 7'si Türkiye Kupası olmak üzere 18 maça çıkan Mevlüt, 4 gol kaydetti.

14/17
Jailson

Ersun Yanal döneminde sıkça stoper bölgesinde görev alan ve gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Jailson, transfer listesine konuldu. Takviye çalışmaları için kaynak yaratmak isteyen yönetim, Brezilyalı oyuncu için gelen teklifleri değerlendirecek.

15/17
Tolgay Arslan

Geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Beşiktaş'tan transfer edilen ancak isteneni veremeyen Tolgay Arslan, yeni sezonda takımda düşünülmüyor. 29 yaşındaki futbolcunun Süper Lig'den taliplerinin olduğu öne sürüldü.

16/17
Alper Potuk

Fenerbahçe, sözleşmesi 2022 yılına devam eden Alper Potuk'u yeni sezon planlamasında düşünmüyor. Sezonun ikinci yarısında TFF'ye bildirilen 28 kişilik listede yer almayan 29 yaşındaki futbolcunun, Göztepe forması giyen Alpaslan Öztürk'ün transferi için takasta kullanılacağı belirtildi.

17/17
Hasan Ali Kaldırım

Yönetim, 2012 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda biten Hasan Ali Kaldırım'a yeni kontrat önermedi. Gelecek sezon takımda düşünülmeyen tecrübeli sol bekin adı Galatasaray ile anılıyor.


Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow

Hedef belirlendi: Fenerbahçe 2 transfer için harekat başlattı

Arrow

Jorge Jesus'un Oosterwolde kehaneti gerçek mi oluyor? Ocak ayında geliyorlar

Arrow

11 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Dünyanın en iyi takımları açıklandı: İlk 25'te tek Türk kulübü var

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.