Maçın ardından şok iddia! Emre Belözoğlu ve Cüneyt Çakır...
19.06.2020

1/14
Ziraat Türkiye Kupası'nda salı akşamı Fenerbahçe ile Trabzonspor Ülker Stadı'nda karşılaşmış ve bordo mavililer 3-1 kazandığı maçın ardından adını finale yazdırmıştı. Maçın 24. dakikasında Trabzonspor'dan Alexander Sörloth ile tartışan Emre Belözoğlu ilk olarak sarı kart görmüş, ardından hakem Cüneyt Çakır'ın ikinci sarı kartı göstermesiyle oyundan atılmıştı. Cüneyt Çakır'a bir hayli sinirli olduğu gözlenen Emre Belözoğlu için şok bir iddia ortaya atıldı. İşte maçın ardından yaşananlar...

2/14
Türkiye Kupası yarı final rövanşında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu 24. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atılmıştı.

3/14
ÇAKIR'A BÜYÜK TEPKİ

Yedek kulübesinde oturan Emre Belözoğlu, takım arkadaşı Serdar Aziz'in Alexander Sörloth'un müdahalesi sonucu yerde kalmasına öfkelenmiş ve maçın hakemi Cüneyt Çakır'a tepki göstermişti.

4/14
“ALLAH'TAN KORK“

Cüneyt Çakır'a gösterdiği ilk tepkinin ardından sarı kart gören Emre Belözoğlu, itirazlarına devam etmiş ve Cüneyt Çakır'a, “Allah'tan kork“ sözlerini sarf etmişti.

5/14
SÖZLERİNİ DUYDU!

Seyircisiz oynanandan müsabakada bu sözleri rahatlıkla duyabilen Cüneyt Çakır, bunun üzerine Emre Belözoğlu'nu ikinci sarı sarıdan kırmızı kartla oyun dışına göndermişti.

6/14
KORİDORDA GERGİNLİK

İkili arasında yükselen tansiyonun devre arasında soyunma odası koridorlarına taşındığı ortaya çıktı.

7/14
CÜNEYT ÇAKIR'A NE DEDİ?

Soyunma odası girişinde karşılaşan Emre Belözoğlu ile Cüneyt Çakır arasında sıcak anlar yaşandığı belirtildi ve kaptanın o esnada söylediği sözlere ulaşıldı.

8/14
FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR ÇAKIR'A TEPKİLİ

Fenerbahçeli futbolcular, hakem Cüneyt Çakır'ın yanlış kararlarla maçın kaderiyle oynadığını düşünüyor.

9/14
“KAPTANI ATARAK ŞOV YAPTI“

Fenerbahçeli futbolcular maçın ardından hakem Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Cüneyt Çakır'ın maça şov yapmaya çıktığını ifade eden sarı-lacivertliler, “Kaptanımız Emre'yi atarak şovunu yaptı. Karşılıklı sarı kart olması gereken pozisyonda Emre'yi attıktan sonra zar zor Sörloth'a sarı kartı çıkardı“ dediler.

10/14
“VAR NE İŞE YARIYOR?“

Fenerbahçeli yöneticiler ise Çakır'ın yanı sıra VAR hakemleri Suat Arslanboğa ve Özgür Yankaya'ya tepkiliydi. Hosseini'nin elle oynaması sonucunda oluşan pozisyonun penaltı olduğunu belirten yöneticiler, “Hakem görmedi diyelim, VAR ne işe yarıyor?“ ifadelerini kullandılar.

11/14
“BÖYLE HAKEMLİK Mİ OLUR!“

Maçın devre arasında Emre Belözoğlu ile hakem Cüneyt Çakır arasında sıcak anlar yaşandı. Emre, soyunma odası girişinde Çakır'a kendisini neden attığını sordu.

12/14
CÜNEYT ÇAKIR YANIT VERMEDİ

Cüneyt Çakır yanıt vermezken, Emre'nin “Hocam iki taraflı bir olay var. Tek tarafa sarı kart veriyorsun. Ben itiraz edince beni atıp rakibe sarı kart veriyorsun. Böyle hakemlik mi olur?“ dediği öğrenildi.

13/14
SÖRLOTH KONUŞTU!

Golcü futbolcu, ''Konuşarak kavga çıkartmaya çalıştı. Beni biraz rahatsız etti. Ben de ondan susmasını istedim. Fenerbahçe'yi yenmek harika bir his. Bizim için en büyük rekabetlerden birisi ve orada galip gelmek kesinlikle harika bir şey“ dedi.

14/14
BABA SÖRLOTH: SUSMASINI BİLMİYOR

Öte yandan aynı gazeteye konuşan Alexander Sörloth'un babası Goran Sörloth, Emre Belözoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Goran Sörloth, “Emre Belözoğlu, büyük ihtimalle rakip taraftarların Fenerbahçe'deki en sevmediği kişi. Susmasını bilmiyor.'' şeklinde konuştu. (Hürriyet)


İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.