"F.BAHÇE'NİN HAMASETE DEĞİL, DOĞRU PLANLAMAYA İHTİYACI VAR"
17.06.2020

1/8
Spor yazarları, Trabzonspor'un Kadıköy'de Fenerbahçe'yi eleyerek kupa finaline çıktığı karşılaşmayı değerlendirdi.

2/8
KEMAL BELGİN - TÜRKİYE | Koskoca F.Bahçe’nin hâline bakınız. Yok, yok takım elendiği için söylemiyorum. Sahanın kenarındaki yedek ama gelecekteki sportif direktör Emre daha oyunun başında kırmızı kartla içeri gidiyor. Devamında F.Bahçe’nin eski kalecisi yeni antrenörü Volkan da tribünden telefonla talimat alarak sahada sözüm ona diplomalı teknik direktöre ve başka yardımcılarına yol gösteriyor. Bütün bunların en müthiş seyircisi de Başkan Ali Koç oluyordu. Zaten aynı Ali Koç bir gün önce çok gereksiz bir basın toplantısı düzenleyerek başa gelebilecek bir facianın faturasını da Nihat Özdemir’e yükleyecekti. İşte 12 bin oyla seçilen F.Bahçe Başkanı ve bir numaralı firması futbol takımının hâli…

3/8
ERMAN TOROĞLU - FOTOMAÇ | F.Bahçe kazansaydı, belki de önümüzdeki sezon için yanlış kararlar alırlardı. Şimdi oturup çok acil ve acı reçeteli kararlar alması lazım.Tur, Trabzon'un hakkıydı ve söke söke aldılar. Onun için de bu maçta ve bu yazıda 'hakem şöyle yapsaydı böyle yapsaydı' tartışması olmayacak şekilde Trabzonspor kazandı.

4/8
GÜRCAN BİLGİÇ - FOTOMAÇ | Uğurcan'ın kurtardıkları arka arkaya izlendi. Tek taraflı bir maça döndü oyun. Kalabalık kalarak, hata bekledi Trabzonsporlular.Sezonun finalini oynuyorlardı. Her şeyin ters-yüz olduğu bir dönemde, geri kalan günleri “anlamlı“ kılacak golün peşine düştüler. Ama koca takımı bu günlere getiren “yetersizlik“, tabeladaki skorun da sahibiydi.Pozisyon alamayan iki stoperin (Serdar - Jailson) ikramlarıyla teslim oldular. Fenerbahçe'nin artık açacak sayfası kalmadı. Kapatacak dosyaları ise vardır muhakkak.Fenerbahçe'nin “hamasete“ değil, “doğru akla ve planlamaya“ ihtiyacı var.

5/8
EMRE BOL - FOTOMAÇ | Fenerbahçe adına maçın en iyisi olan Deniz Türüç'ü oyundan çıkarmak hangi sivri akıllının fikriydi, merak ediyorum. Plansız, programsız, hocasız, yüreksiz ancak buraya kadar... Artık gönül rahatlığıyla tatilinize çıkabilirsiniz. Gidin, güneşlenin, yüzün, Fenerbahçe'nin paralarını çatır çatır yiyin! Yazıklar olsun..

6/8
SERDAR ALİ ÇELİKLER - HABERTÜRK | Başkanı ve yönetimi daha iyi takım kim? Her iki maça da hocası ile çıkan kim? Hangi takımın kalecisi daha iyi? Hangi takımın santraforu daha iyi? Hangi takımın orta sahasında ve forvet hattında driplingçi atletik oyuncular var? Hangi takımın hocası daha doğru değişiklikler yaptı? Bu soruların hepsinin cevabı: Trabzonspor. Dolayısıyla başkanı ve yönetimi çok daha doğru işler yapan; daha kaliteli takım kuran, kadrosu çok daha iyi olan, bir teknik direktörü olan takım kazanmayacaktı da kim kazanacaktı?

7/8
ZEKİ UZUNDURUKAN - FOTOMAÇ | Dirar ile Sörloth arasında ceza sahasında yaşanan pozisyon net penaltıydı. Cüneyt Çakır penaltıyı vermedi. VAR da çağırmadı. Cüneyt Çakır, Trabzonspor'un daha önce de penaltılarını vermedi yönettiği maçlarda. Ben hiç şaşırmadım bu yüzden. Penaltıyı verse maç daha ilk yarıda bitecekti belki de. İkinci yarının başında Sörloth net bir pozisyonu gole çeviremedi. İlk yarıda net penaltıda Cüneyt Çakır'ı çağırmayan Suat Arslanboğa, iş olsun diye A. Parmak'ın pozisyonunda hakeme bilgi verdi. Pozisyonda hiçbir şey yoktu oysa. Abdülkadir Ömür, eski formundan çok uzak. Doğan Erdoğan hamlesi doğruydu. Ekuban'ın kaçırdığı gol, inanılır gibi değildi. Ama Sörloth, finali getiren golü attı. Golde Ekuban'ın katkısı büyüktü. Sonuçta Fenerbahçe de tur geçebilmek için çok çalıştı ama Sörloth, golleriyle ligde ve kupada Trabzonspor'u şampiyonluğa koşturuyor. Sörloth, doktor olsaydı kansere bile çare bulurdu.

8/8
BÜLENT TUNCAY - KARAR | Fenerbahçe’nin gücü, iyi kapanan ve kontratak futbolunu etkili oynayan Trabzonspor duvarını yıkmaya yetmedi. Fenerbahçe maçı kazanamadı ve finali göremedi ama Hasan Ali’yi, Falette’i kazandı. Fenerbahçe’nin bu saatten sonra yapması gereken, gelecek sezonki hocasını hemen bulmak ve menajerliğe getirilecek olan Belözoğlu yönetiminde kolları sıvamaktır çünkü kulübedeki dünkü görüntü 113 yıllık bir kulüp için tuhaf manzaralardı. Sezonu kaybedebilirsiniz ama kimliğinizi kaybetmemelisiniz.


İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.