Fenerbahçe'ye milli takımdan 5 transfer!
12.06.2020

1/14
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, yerli ve kaliteli isimlere yöneldi. Yabancı sınırlamasının düşeceğini göz önünde bulunduran sarı-lacivertliler, flaş bir harekata imza atacak. Buna göre Fenerbahçe, Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızın formasını giyen 5 isim için girişimlere başladı.

2/14
Sezona şampiyonluk amacıyla başlayan ancak yaşadığı peş peşe puan kayıplarıyla zirve yarışına büyük ölçüde havlu atan Fenerbahçe'de gözler şimdiden 2020-21 sezonuna çevrildi.

3/14
Ligin sona ermesiyle birlikte iç ve dış transferde birçok değişiklik yapacak olan sarı-lacivertliler, teknik ekibe de takviyeler gerçekleştiriyor.

4/14
Geçtiğimiz haftalarda eski futbolcusu Mehmet Aurelio'yu yardımcı antrenör olarak göreve getiren sarı-lacivertliler, altyapıyı da Tahir Karapınar'a emanet etti.

5/14
Ligde kalan 8 maçta takımın başında sahaya çıkacak olan Karapınar, gelecek sezondan itibaren altyapı koordinatörlüğü görevine başlayacak.

6/14
İç transferde ise birçok oyuncusunu takımdan göndermeyi planlayan sarı-lacivertliler, Mauricio Isla ile yollarını resmen ayırırken, dış transferde de öncelik yerli transferine verildi.

7/14
İlk olarak İsmail Yüksek ve Barış Sungur'u takıma dahil ederek transfere hızlı bir giriş yapan Kanarya, genç ve gelecek vadeden isimlerin yanında tecrübeli ve yerli futbolcuları da takıma kazandırmak istiyor.

8/14
Kadrosunda kaliteli Türk futbolculara daha fazla yer vermek isteyen Sarı-Lacivertliler, bu doğrultuda tam 5 ismi listesine aldı.

9/14
Fanatik'in haberine göre Kanarya'nın listesinde şu isimler yer alıyor;

10/14
MERT ÇETİN

11/14
ZEKİ ÇELİK

12/14
KAAN AYHAN

13/14
KENAN KARAMAN

14/14
UMUT MERAŞ


İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.