Son 8 haftada 100 dakika gelecek sezon ise…
06.06.2020

1/5
Türkiye Kupası haricinde ligin kalan 8 haftasında herhangi bir iddiası olmayan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu genç oyuncu Ömer Faruk Beyaz üzerinde duruyor… sürekli olarak yakından ilgilendiği oyuncuya bu maçlarda kısa sürelerde olsa da şans tanımak istiyor.

2/5
Emre’nin takımı çalıştırıp çalıştırmayacağı, ya da son 8 haftada yeni bir teknik adamın mı takımın başında olacağı belli değil. Ancak Emre’nin Ömer Faruk’a bu 8 haftada en azın 100 dakika forma şansı vermek istediği teknik ekipte yer alan diğer isimlerle kararlaştırdığı bildirildi.

3/5
Emre’nin üzerine titrediği Ömer Faruk’un gelecek sezon tüm Türkiye Kupası maçlarında 11’de sahaya çıkması planladığı gelen bilgiler arasında.

4/5
QPR, SAMUEL İÇİN BRUGGE’UN 3.4 MİLYON EURO’SUNU GÖRÜŞMEDİ BİLE

Fenerbahçe’nin istediği iddia edilen Bright Osayi-Samuel için Club Brugge ve Leeds United’ın daha önce QPR’ın kapısını çaldığı iddia edildi. Belçika’dan Voetbal Primeur, İngiliz ekibinin Club Brugge’un yaptığı 3.4 milyon euro’luk teklifi görüşmeye bile almadığı belirtildi. QPR’ın Leeds United’la Samuel pazarlıklarına devam ettiği iddia edildi.

5/5
YİĞİTALİ BAYRAK’I DENİZLİSPOR KAPIYOR

Adı Fenerbahçe ile anılan Derincespor’un genç ismi Yiğitali Bayrak için ilk resmi teklif Denizlispor’dan geldi… yeşil-siyahlı yöneticilerin kısa süre içinde İzmit’e gelerek genç oyuncuyu da alarak şehre dönmek için prensipte Derincesporlu yöneticileri ikna ettikleri bildirildi. Fenerbahçe, Antalyaspor, Göztepe ve Trabzonspor’un da istediği genç oyuncu için yönetim bonservis bedelini 1 milyon TL olarak belirledi. Daha önce Kocaelispor’un 400 bin TL’lik teklifi reddedilmişti.


İngiliz teknik direktörden Osayi-Samuel transferi için flaş açıklama geldi

Arrow

Ali Koç'un seçim vaadi gerçekleşiyor: Fenerbahçe'de stadyum için 3 proje

Arrow

Acun Ilıcalı: "İkisiyle de görüşüyoruz"

Arrow

12 Ekim 2024 – Gazetelerde FENERBAHÇE

Arrow

Arda Güler, Fenerbahçe'nin kasasını bir kez daha dolduracak: Rakam ortaya çıktı

Arrow

Fenerbahçe'den ocak ayının ilk transferi: Mario Branco 2 ismin daha peşinde

Arrow

Fenerbahçe'den tarihi anlaşma: Stat ismi rekor paraya değişiyor

Arrow

Ve İrfan Can Kahveci kararını verdi

Arrow
FenerKolik © 2013-2023 Bütün hakları saklıdır.